Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Lexus forum » Problem z lexusem gs300
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Problem z lexusem gs300

Autor Wiadomość
osskar72

Post2009-09-14, 10:26      Problem z lexusem gs300 Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich
Mam problem z moim lexem i nikt nie potrafi zdiagnozowac usterki!!
Pewnego dnia na cieplym silniku zaczal przebierac najpierw na 1 a potem na dwa garki.wymienilem swiece i jakies 1000km bylo ok ale problem znow powrocil:(.wymienilem kable ale to nie pomoglo.jak jest zimny chodzi normalnie a jak osiagnie optymalna temp to przebiera.zamienilem cewki z niepracujacych cylindrow i nic to samo .na 4 i 5 przebiera.cisnienie ok.bylem na diagnozie u dealera i nie ma zadnych bledow w kompie.zrestartowali kompa i teraz chodzi na zimnym i na cieplym ale tylko wtedy kiedy nie dodaje sie zbytnio od razu gazu.najwiecej przebiera pod oporem tzn jak jadac okolo 1500obr i chce sie przyspieszyc to czuc ze na 1 garnek nie pracuje a na rownym i na wolnych jest ok.stwierdzono ze moze to byc zatkany kat ale zdjalem wydech za kat i zrobilem 100km i jest tak samo takze nie sadze by to byl kat.nie wiem co mam z tym problemem zrobic!!!
z gory dzieki za pomoc!

Reklamy
Forum samochodowe » Lexus forum » Problem z lexusem gs300
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: