Forum samochodowe » Seat forum » problem z turbina Seat Toledo 1,9 TDI 110km
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

problem z turbina Seat Toledo 1,9 TDI 110km

Autor Wiadomość
pegeso

Post2014-01-19, 21:35      problem z turbina Seat Toledo 1,9 TDI 110km Odpowiedz z cytatem
Witam moj problem wyglada tak ze auto raz ciagnie raz nie nawet podczas jazdy zdarza sie ze sie wylacza a potem wlacza, najczesciej po zredukowaniu na nizszy bieg albo przegazowaniu wiec nie musze wylaczac i wlaczac zaplonu jak tu wiekszosc radzi. Byla robina regeneracja turbiny. co prawda znajomy patrzyl sie na czujnik miedzy egr a intercoolerem i mowil ze turbina podaje troche olejem. Bylem na diagnostyce i wykazalo blad pompy czy cos takiego wogole podobno z tym nie zwiazane, ale powiedziano ze dobrze by bylo oddac znowu na regeneracje. co zrobic

Reklamy
Valander

Post2014-04-16, 08:01      problem z turbina Seat Toledo 1,9 TDI 110km Odpowiedz z cytatem
Najczęściej jest to pęknięty jest to wąż od turbiny przez, którego brakuje ciśnienia i może się posypać mam nadzieję, że jeszcze to ci się nie stało. Co doradzam ? Polecam ci oddać na regeneracja turbin Katowice mają dobre firmy regenerujące owe turbiny sam korzystałem i wiem, że poradzą sobie z tą twoją turbiną.

link wycięty, admin.

Twoje-Dywaniki_pl

Post2014-08-28, 11:03      problem z turbina Seat Toledo 1,9 TDI 110km Odpowiedz z cytatem
Raz jeszcze musisz udać się do warsztatu w celu regeneracji turbiny i jej ogólnego sprawdzenia,inaczej problem cały czas będzie się powtarzał i dojdzie do poważniejszych awarii.

Forum samochodowe » Seat forum » problem z turbina Seat Toledo 1,9 TDI 110km
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: