Forum samochodowe » Renault forum » Przekładnia kierownicza Thalia
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Przekładnia kierownicza Thalia

Autor Wiadomość
maciejko

Post2009-07-23, 16:38      Przekładnia kierownicza Thalia Odpowiedz z cytatem
Witam forumowiczów,
Po prawie półrocznej "walce" i grzebaniu w zawieszeniu okazało sie - tak jak pisałem już w grudniu, że uszkodzona jest przekładnia kierownicza. Słychać stuki przy poruszaniu kierownicą, ponadto przy skręcaniu hałasuje już listwa.

Mam w związku z tym pytanie czy regulował ktoś może przekładnie (w książce jest napisane, że istnieje taka możliwość jakąś śrubą popychacza),
jeżeli nie ma takiej możliwości to gdzie w okolicy Łodzi mogę zregenerować, lub kupić dobra używaną. posiadam wspomaganie hydrauliczne i regeneracja kosztuje ok 750zł!!!
Nie wiem jeszcze jak sprawdzić czy używana nie jest w podobnym stanie jak ta którą mam.
Jedną używaną którą znalazłem koszt. 450z?!ł czy jest sens bawić się z używaną może dać do regeneracji. Nową znalazłem na Allgero kosztowała ok. 1000zł.
nie wiem jak rozwiązać tą sprawę.

Pozdrawiam
Maciejko

Reklamy
mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-07-23, 22:08      Przekładnia kierownicza Thalia Odpowiedz z cytatem
człowieku o czym ty piszesz??jaki ty masz dylemat?? przekładnia kierownicza to jest k***wa twoje pieprzone bezpieczenstwo!!!! i twoje i innych użytkowników drogi!!jak bys bzykał w gumie to po finale wypłukał bys ja i do kieszeni z mysla-BEDZIE NA ŹAŚ czy poszedł i kupił nowa.... a moze "regenerowaną" Smile Smile Smile zastanów sie nad tym co piszesz!!!

Forum samochodowe » Renault forum » Przekładnia kierownicza Thalia
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: