Witam, mam pytanie odnośnie radia w renault scenic II. W swoim aucie mam niefabryczne radio, nie mam tez sterowania radiem przy kierownicy. Moje pytanie, czy jeżeli kupiłbym radio renault do tego modelu, to czy wyświetlacz na desce rozdzielczej jest do niego dostosowany? Bede na nim widział komentarze z radia? Moze pytanie jest glupie, ale jestem zwyklym laikiem, wiec sorry.
Reklamy
szybka pomoc :)
audi
A6 c6
Miasto: Lublin.Plymouth
2009-05-24, 13:56 radio scenic II
Napewno bedzie wszystko działało
Witek
2009-05-29, 20:22 radio scenic II
CZEŚĆ - mam dla ciebie propozycję - możesz zamontować niefabryczne radio dziłające zarówno ze sterowaniem przy kierownicy i wyświetlaczem . osobiście kupiłem swojego scenika z takim radiem firmy SONY . Radio jest z kompaktem i MP3 działa sterowanie przy kierownicy a komunikaty wyświetlane są i w radiu i na desce rozdzielczej.Fabrtczne radio jest mało ciekawe i o przeciętnych parametrach dlatego rozważ moją propozycję. Jeśli jesteś zainteresowany - napisz - podam ci symbol tego radyjka -POZDRAWIAM
YatZeck_WAWA
2009-09-07, 19:42 radio scenic II
Jeśli jest ktoś w stanie zapodać namiary na te radyjka SONY niezależnie od ich jakość, to będę wdzięczny.
no ale co - post z maja tego roku
nie qmam o co kaman, bo szukam jakiegoś radyjka...
Witek
2009-09-26, 11:37 radio scenic II
Witam. Radyjko w moim sceniku to SONY CDX-CA680X zapewniam ze wszystko działa- ja jestem zadowolony.Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi ale dużo wyjeżdżam i nie mam czasu na kompa- pozdrawiam
komp-el
2009-11-01, 17:43 radio scenic II
nie tylko sony bedzie obsługiwać sterowanie oraz wyswietlacz, potrzebny jest tylko interfejs pomiedzy radiem (sony, pioneer, clarion itp. ) a instalacja samochodu...