Forum samochodowe » Renault forum » Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji

Autor Wiadomość
tomeka1

Post2007-04-10, 14:18      Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji Odpowiedz z cytatem
Witam.
czy możecie powiedziec, gdzie w Thalii znajduje sie filtr klimatyzacji? Chciałbym samodzielnie przeczyścić klimatyzację, ale nie mogę zlokalizować filtra.

dzięki
Tomek

Reklamy
grzesiuz

Post2008-05-07, 21:20      Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji Odpowiedz z cytatem
U mnie nie ma, zalany plastik.

Travis13

Post2010-01-25, 00:11      Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji Odpowiedz z cytatem
ekhm, wydaje mi się, że lepiej będzie, jeśli udasz się z tym do jakiegoś speca. Słyszałem, że samodzielne czyszczenie klimatyzacji może się skończyć źle nie tylko dla kierowcy, ale też dla samochodu. Więc odradzałbym na wszelki wypadek samodzielne zabawy z tym tematem.

wormsik1234561 BMW, Renault,
E36 1,8i ; Laguna 2 FL1,9 dCi 135KM Clio 2 FL 1,5dCi 101KM Megane 2 1,9dCi 120KM

Miasto: Barkowice

Post2010-02-07, 16:53      Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji Odpowiedz z cytatem
Filtr znajduje sie w prawej części podszybia ale filtr to lepiej wymienić niż czyścić i lepiej nie robić tego samemu ponieważ w odgrzybiaczu znajduje się dużo wody i gdy się skropli może dostać się do skrzynki połączeń pod kierownicą i ją zalać

SteamArtMobile

Post2011-10-27, 09:40      Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji Odpowiedz z cytatem
tomeka1 napisał:
Witam.
czy możecie powiedziec, gdzie w Thalii znajduje sie filtr klimatyzacji? Chciałbym samodzielnie przeczyścić klimatyzację, ale nie mogę zlokalizować filtra.

dzięki
Tomek

Witam.

Witam, najlepszym sposobem na wyczyszczenie klimatyzacji jest mobilna myjnia parowa. Para dezynfekuje i sanifikuje czyszczone powierzchnie dzięki czemu auto jest pozbawione wszelkich brzydkich zapachów.

Pozdrawiam

link wycięty, admin

Forum samochodowe » Renault forum » Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: