2007-04-10, 14:18 Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji
Witam.
czy możecie powiedziec, gdzie w Thalii znajduje sie filtr klimatyzacji? Chciałbym samodzielnie przeczyścić klimatyzację, ale nie mogę zlokalizować filtra.
dzięki
Tomek
Reklamy
grzesiuz
2008-05-07, 21:20 Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji
U mnie nie ma, zalany plastik.
Travis13
2010-01-25, 00:11 Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji
ekhm, wydaje mi się, że lepiej będzie, jeśli udasz się z tym do jakiegoś speca. Słyszałem, że samodzielne czyszczenie klimatyzacji może się skończyć źle nie tylko dla kierowcy, ale też dla samochodu. Więc odradzałbym na wszelki wypadek samodzielne zabawy z tym tematem.
2010-02-07, 16:53 Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji
Filtr znajduje sie w prawej części podszybia ale filtr to lepiej wymienić niż czyścić i lepiej nie robić tego samemu ponieważ w odgrzybiaczu znajduje się dużo wody i gdy się skropli może dostać się do skrzynki połączeń pod kierownicą i ją zalać
SteamArtMobile
2011-10-27, 09:40 Renault Thalia czyszczenie klimatyzacji
tomeka1 napisał:
Witam.
czy możecie powiedziec, gdzie w Thalii znajduje sie filtr klimatyzacji? Chciałbym samodzielnie przeczyścić klimatyzację, ale nie mogę zlokalizować filtra.
dzięki
Tomek
Witam.
Witam, najlepszym sposobem na wyczyszczenie klimatyzacji jest mobilna myjnia parowa. Para dezynfekuje i sanifikuje czyszczone powierzchnie dzięki czemu auto jest pozbawione wszelkich brzydkich zapachów.