a co masz zamiar gonic po winklach 150na /h!! czy załozyc niski i twardy zawias i boisz sie ze sie buda rozejdzie.... ale powaznie to felicja ma problem z konstrukcja.... a dokładnie ze stabilnoscia konstrukcji.... bez rozpórki szyba przednia peka bo buda sie wygina jak papier!!
szybka pomoc :)
audi
A6 c6
Miasto: Lublin.Plymouth
2009-05-27, 22:39 Rozpórka kielichów Felicja :)
Z tego co pamietam to Mirek własnie szuka szyby to felci hehe
Mirek_27
Skoda
Felicia
2009-05-28, 06:13 Rozpórka kielichów Felicja :)
hehe szyby szukam ale nie pękła sama tylko TIR Mnie obrzucił kamyczkami i stad ten problem ale o rozpórce pomyślałem żeby kupić i założyć zanim jeszcze wymienię szybkę. A i tutaj mam pytanko bo wiem że są 2 rodzaje rozpórek do przodu do DELICJI i czy obydwie mi podejda do Dieselka
mechanik arczan 84-24
Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )
to juz pytanie do WIELKIGO brata nie do nas..... nie wiem!!!ale wiem ze sa albo sztywne albo z regulacja rozstawu kielicha... innych nie widziałem!! ale moga sie profilem różnić.... jedz do czech i tam kupisz wszystko co zechcesz i to w dobrych cenach!! oczywiscie jak nie jestes z gdanska np.bo jak tak to sie troszke nie opłaca.....
locio71
2009-06-19, 18:55 Rozpórka kielichów Felicja :)
Kolego jezeli nadal poszukujesz rozporki kielichow posiadam ladna aluminiowa w skodzie favorit ale to chyba jedno i to samo. Jezeli jestes zainteresowany to prosze o kontakt mailowy: locio71@o2.pl