Forum samochodowe » Renault forum » Scenic 2000 DCI nie odpala
Napisz nowy temat    Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Scenic 2000 DCI nie odpala

Autor Wiadomość
lombara

Post2008-12-14, 13:43      Scenic 2000 DCI nie odpala Odpowiedz z cytatem
quote="lombara"]Witam Udzieliles mi dobrej i szybkiej rady i auto chodzi jak burza Ale nastpil znow problem. Ktoregos dnia rano nie odpalil silnik . Pokrecilem gpo troche i kicha Nastepnie dalem mu kilka chwil odpoczynku i odpalil i nastepne kika dni odpalal i rano i w ciagu dnia. Po kilku dniach znow nie palil W czasie jezdy ma moc nie prycha i nie kaszle idzie jak burza. Teraz znow zaczal mi to robic Mechanim stwierdszil ze bylo brak masy naprawil i jezdzilem tydzien Znow to samo. Teraz czysci mi zbiornik bo mowi ze bylo mase brudy rdzy. Na tablicy nic sie nie swieci kontrolni gasna Akumulator nowy Paliwo kupuje na stacji. U mechanika jest caly tydzien Nie raz odpali i wykjedzie z garazu ale spowrotem go wpychaja. Nie dymi i kopci . Jeste4m juz wykonczony ta fura Wiem ze renie sa chimeryczne ale nie do takiego stopnia. Jeslki bycxs mial recepte lub podpowiedzial cpo zrobic bylbyn wdzieczny. Zasylam pozdrowqienia.[/quote]

Reklamy
Tomek

Miasto: Rzeszów

Post2008-12-14, 14:48      Scenic 2000 DCI nie odpala Odpowiedz z cytatem
Kontynuacja http://www.forum.v10.pl/falujace,obroty,silnika,1,9,dci,scenic,2000r,t7327.html?highlight=.

Forum samochodowe » Renault forum » Scenic 2000 DCI nie odpala
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do: