Forum samochodowe » Renault forum » Scenic czy Croma
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Scenic czy Croma

Autor Wiadomość
jakup

Miasto: warszawa

Post2008-10-02, 11:27      Scenic czy Croma Odpowiedz z cytatem
witam was
mam nastepujace pytanie do was, a raczej sprawe:
Mialem Renault Scenic II 1.9dCi
Samochod byl fajny na poczatku, dopoki nie zaczly sie problemy z elektronika, a jest jej duzo w tym aucie. Slyszalem ze sporo osob ma z tym problemy.
Niedawno tak mnie to zdenerwowalo, ze samochod zostal sprzedany i teraz kupuje cos nowego.
Ogladalem i jezdzilem nowym Fiatem Croma. Wiem ze to nie jest van ale w srodku miejsca jest porownywalnie duzo. Poza tym samochod ten jest o wiele ladniejszy i na zewnatrz jak i w srodku. Scenik byl "oryginalny" ale Croma jest jednak ladniejsza. No i ten silnik 1.9 multijet 150KM tez jest o wiele przyjemniejszy w jezdzie Smile

Co Wy o tym myslicie? Warto jest kupic Crome? Do tego w promocji 50/50 przy sporej wplacie wlasnej daja do 12000 upustu.

Reklamy
Rysiek

Post2008-10-02, 13:39      Scenic czy Croma Odpowiedz z cytatem
a musi byc nowy? bo parolatka dostaniesz SUV Lexusa RX350 za ok 65tys, nie mowiac o dwuletnich na gwarancji nadal Vanach i SUVach typu Outlander, Forrester itp, ktore to auta nie tylko sa o pare klas wyzej, wieksze, mocniejsze, bezpieczniejsze itd, to jeszcze na wartosci straca mniej

a jak nowy to wszystko jedno bierz co ci sie podoba moze byc i Croma, przeciez jak sie bedzie psul to masz gwarancje Smile a silnik potwierdzam jest super

jakup

Miasto: warszawa

Post2008-10-15, 19:23      Scenic czy Croma Odpowiedz z cytatem
no tak ale porownaj ceny serwisu tych co wymieniles i Fiata ;p
trzeba myslec przyszlosciowo Very Happy

Forum samochodowe » Renault forum » Scenic czy Croma
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: