Forum samochodowe » Seat forum » Seat Cordoba (1996) gaśnie problem z uruchomieniem
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Seat Cordoba (1996) gaśnie problem z uruchomieniem

Autor Wiadomość
Piotr K seat
cordoba

Miasto: grójec

Post2008-10-13, 18:07      Seat Cordoba (1996) gaśnie problem z uruchomieniem Odpowiedz z cytatem
mam problem z moim seatem cordoba 96r silnik 1.6przebieg 230 000 km Otóż samochód gaśnie podczas jazdy i postoju i nie mogę go uruchomić na benzynie i gazie przez kilka sekund Po odczekaniu odpala Komputer nie pokazuje błędów Po przekręceniu zapłonu wszystkie kontrolki świecą na desce rozdzielczej rozrusznik kręci i jest chwilowy brak iskry chwilowo gaśną kontrolki na centralce od gazu ( centralkę wymieniałem n anową ) Wymieniłem cewke z modułem , czujnik Halla , zrobiłem osobne zasilanie na gas ,kopułkę przewody ,świece , naprawiałem stacyjkę (wymiana kostki )
Samochód posiada następujące zabezpieczenia centralny zamek , alarm , immobilajzer
Jeśli możeci to napiszcie co powinienem zrobić by samochód nie gasł

Reklamy
Piotr K seat
cordoba

Miasto: grójec

Post2008-11-23, 23:44      Seat Cordoba (1996) gaśnie problem z uruchomieniem Odpowiedz z cytatem
przyczyną usterki były zabezpieczenia w formie odcięć podłączone do immobilasera Po ich odcięciu problem znikł

Forum samochodowe » Seat forum » Seat Cordoba (1996) gaśnie problem z uruchomieniem
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: