Forum samochodowe » Skoda forum » Skoda Felicja - czy obrotomierz bedzie pasowal?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Skoda Felicja - czy obrotomierz bedzie pasowal?

Autor Wiadomość
damek555

Post2007-08-18, 13:41      Skoda Felicja - czy obrotomierz bedzie pasowal? Odpowiedz z cytatem
Witam

mam pytanie mam skode felicje z 95 roku i bez obrotomierza czy mogę wsadzić licznik z obrotomierzęm,czy będzie to pasowało czy trzeba cos przerabiać, bo roki 95 nie mnialy obrotomirza dopiero chyba od 97 mniały już obrotomierz

Reklamy
Rysiek

Post2007-08-18, 18:52      Skoda Felicja - czy obrotomierz bedzie pasowal? Odpowiedz z cytatem
"roki" Surprised dzisas

ale rozumiem ze nie chcesz aby obrotomierz dzialal, tylko czy bedzie pasowal sam zegar, bo aby obrotomierz dzialal, to trzeba cos do niego podlaczyc, czego pewnie w 95 nie bylo wlasnie Smile

sq3bmn

Post2007-10-13, 14:41      Skoda Felicja - czy obrotomierz bedzie pasowal? Odpowiedz z cytatem
Witam. W odpowiedzi radzę kupić nowe zegary, ale od felicji 1,6 bo można podłączyć obrotomierz do cewki zapłonowej. Od 1,3 Mpi nie pasuje bo tam wszystkim steruje komp. Stara tablica z zegarkiem pozbawiona jest układu sterującego obrotomierzem stąd potrzeba wymiany całości. Prędkościomierz można sobie pozostawić oryginalny jeśli był sprawny. Jeśli pomogłem to OK.

Forum samochodowe » Skoda forum » Skoda Felicja - czy obrotomierz bedzie pasowal?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: