Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Skup aut - Bydgoszcz
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Skup aut - Bydgoszcz

Autor Wiadomość
forg1vengre

Post2019-02-11, 17:56      Skup aut - Bydgoszcz Odpowiedz z cytatem
Cześć, wraz z żoną zakupiliśmy nowy samochód, więc chciałem się pozbyć naszego starego auta - Volkswagen Passat B5. Szukałem skupu aut w okolicach Bydgoszczy i natrafiłem na skup aut Bydgoszcz firmy auto dave.
Zadzwoniłem i umówiłem się na wizytę w celu wyceny mojego pojazdu. Wycena była bardzo profesjonalna i kwota zadowalająca, przekraczająca nawet moje oczekiwania. Wszyscy moi znajomi nie chcieli uwierzyć, że właśnie za taką, dość wygórowaną cenę, sprzedaliśmy naszego staruszka.
Pieniądze zostały zapłacone na miejscu w formie gotówki co stanowiło dodatkowy plus. Byliśmy naprawdę pod wrażeniem sprawnej i fachowej obsługi.
Serdecznie polecam firmę auto dave wszystkim osobom na terenie województwa kujawsko pomorskiego.
Pozdrawiam

Reklamy
Avde_pl

Post2019-02-13, 18:10      Skup aut - Bydgoszcz Odpowiedz z cytatem
Akurat jeżeli chodzi o skup aut w każdym większym mieście, to nie powinno być z tym żadnego problemu, pozostaje tylko pytanie odnośnie ceny jaka uzyskamy za swój stary samochód.

forg1vengre

Post2019-02-13, 19:28      Skup aut - Bydgoszcz Odpowiedz z cytatem
Dokładnie, dlatego chciałem podzielić się moimi doświadczeniami i polecić firmę u której cena była bardzo dobra
Pozdrawiam

Avde_pl

Post2019-03-08, 10:01      Skup aut - Bydgoszcz Odpowiedz z cytatem
Dzięki za informację, na pewno przyda się również innym Użytkownikom na forum którzy planują sprzedać swoje auto, ale nadal uważam że bardziej opłacalną opcja jest sprzedać auto prywatnie.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Skup aut - Bydgoszcz
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: