Forum samochodowe » Opel forum » stuki w ukladzie zawieszenia przód Astra F 1.4 sedan
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

stuki w ukladzie zawieszenia przód Astra F 1.4 sedan

Autor Wiadomość
pol

Post2008-05-04, 08:40      stuki w ukladzie zawieszenia przód Astra F 1.4 sedan Odpowiedz z cytatem
Mam Opelka od niedawna. wszystko chodziło jak w zegarku do momentu wjechania w ogromną dziurę , od tego czasu stopniowo wyczuwałem stuki i drgania kierownicy. Na dzień dzisiejszy stuki są bardzo donośne szczególnie przy skręcaniu w lewo, dodam, że wjechałem lewym kołem, nie mam pojęcia co się mogło stać. Proszę o informacje na ten temat, oraz gdyby ktoś znał koszty naprawy byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję.

Reklamy
leinad

Post2008-05-05, 22:28      stuki w ukladzie zawieszenia przód Astra F 1.4 sedan Odpowiedz z cytatem
Radzilbym sprawdzic na pierwszym lepszym warsztacie co sie stalo niz jezdzic i ryzykowac az sie cos urwie. Very Happy Usterek moze byc wiele.

wladzik1

Post2008-07-14, 20:50      stuki w ukladzie zawieszenia przód Astra F 1.4 sedan Odpowiedz z cytatem
na bank stabilizator koszt niewielki schyl się to widać może być w metalowej otoczce lub w plastikowej te drugie często pękają mogła walnąć też sprężyna to koszt większy ale też widać Smile

HwAPaez@neostrada.pl

Post2008-09-03, 18:38      stuki w ukladzie zawieszenia przód Astra F 1.4 sedan Odpowiedz z cytatem
może zepsuł się amortyzator jeżeeli jest mokry to na bank jest ta przyczyna

piotrekwnaw

Post2008-10-04, 19:01      stuki w ukladzie zawieszenia przód Astra F 1.4 sedan Odpowiedz z cytatem
witam... mam podobny problem co kolega wyzej. podczas jazdy slychac delikatne stukanie jak by gdzies byl jakis luz. czy moze to byc wahacz albo galka??? reszta byla sprawdzana i jest ok

Forum samochodowe » Opel forum » stuki w ukladzie zawieszenia przód Astra F 1.4 sedan
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: