Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
2008-05-09, 21:38 Subaru Impreza GT - PYTANIE CO DO CEN
Witam. Mam nadzieje że mi doradzicie ponieważ sam nie moge sobie odpowiedzieć na to pytanie heh. Mianowicie szukam dla siebie Subaru imprezy GT turbo rocznik od 1996 do 99. Coś takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5165636 Jestem studentem i tu nasuwa się pytanie " czy będzie mnie stać na utrzymanie". Przejrzałem stronki o danych technicznych i większość jest zgodna iż GT TURBO pali od 10 wzwyż. Czyli powiedzmy że przy spokojnej jeździe po mieście ile wam spala? Rozumiem że jak dzikuje to nawet do 20 może dojść. Drugia żecz opłaty... niegdy nie byłem w tym dobry a Polska lubi ściągnąć heh, ile płacicie na rok opłat? Chodzi mi o AC OC i NW. Bardzo był bym wdzięczny wszystkim posiadaczom za pomoc.
2008-05-09, 22:41 Subaru Impreza GT - PYTANIE CO DO CEN
Uzywajac go jedynie w sobotnie wieczory moze jakos dasz rade.
Swoja droga, zadbana Impreza GT to jakies 40-50 tys zl i raczej w tym przypadku wyjatkowo i zdecydowanie nie szukałbym okazji...
NOoWY
Miasto: Łódź
2008-05-10, 08:51 Subaru Impreza GT - PYTANIE CO DO CEN
hmm no niby macie racje lepiej wydać więcej kasy a potem nie żałować, ale wracając do tematu... jak sądzicie ile wyniosą opłaty? Hmm ja szukam tak do 23 tysi. Wiecie ciężko z kaską
Rysiek
2008-05-10, 10:49 Subaru Impreza GT - PYTANIE CO DO CEN
sluchaj co ci kolega wyzej napisal lepiej, jesli kupisz gowno za 23tys to dolozysz kolejne 20tys w ciagu roku, albo auto bedzie stalo i rdzewiało pod blokiem nieruchomwe
markus
SUBARYNKA SKUBI
IMPREZA
Miasto: Chełm
2008-05-11, 11:10 Subaru Impreza GT - PYTANIE CO DO CEN
nawiazujac do kosztow utrzymania to za bardzo nie wiem ile kosztuje GT ale same oplaty za 2 litry to znaczy OC i NW ja place 380zl za rok w HESTI. A GT za 20tys to chyba troche za malo za ta cene to kupisz tylko dobra subarynke bez turbo
NOoWY
Miasto: Łódź
2008-05-11, 11:47 Subaru Impreza GT - PYTANIE CO DO CEN
Wiesz co ja mam w tym momencie Alfe Romeo 156 2.0 TS z 98 i OC AC NW wynosi mnie 3000zł na rok heh. Tylko że furka jest na mnie więc nie mam zniżek. Teraz coś może już wpadnie w końcu 2 lata mijają. A co do ceny Subarki to wydaje mi się że chłopaki mają racje... lepiej wydać więcej kasy a się nie rozczarować. Ciekawe co napiszą inni posiadacze Subarynek
bartek405
2008-07-08, 12:58 Subaru Impreza GT - PYTANIE CO DO CEN
Witam,
Jeśli jesteś nadal zainteresowany to posiadam Imprezę GT produkcja '00, 1-sza rej 02/2001. Auto sprowadziłem z Francji z przebiegiem 98 tkm (serwisowana ASO -pełna książka) przy 105 tkm wymieniłem kompletny rozrząd czyli napinacz, 4 rolki, pasek Gates- dla niektórych rozrząd to tylko pasek , paski osprzętu, świece NGK, płyny, tarcze hamulcowe przednie. Wyposażenie extra to ABS, klima, 2xairbag, 4xel.szyby, el.lusterka, central. Jest to jedno z ostatnich GT-ków jakie wyszły z Fuji Heavy Industry Ltd. po wszystkich liftach. Stan auta jest bardzo dobry i co najważniejsze jest w pełni seryjna, żadnych wodotrysków i udziwnień.
Aktualnie ma 108 tkm, na trasie przy spokojnej jeździe pali 9-10 l, w mieście spokojnie 12-14, a niespokojnie ale w granicach rozsądku po mieście pójdzie 16-20l ale mówią że 30l też wypije choć sam nie doprowadziłem do tego . Opłaty w AXA za OC to ok 500 zł na rok. Aktualnie muszę wymienić zawór w głowicy bo stuka, ale to się w subaru zdarza
Tak więc za 23 tzł to na Subaru nie patrz ... szkoda czasu.
kontrolce
2008-08-08, 12:58 Subaru Impreza GT - PYTANIE CO DO CEN