Forum samochodowe » Samochody 4x4 » Toyota Land Cruiser po face liftingu w całej okazałości
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Toyota Land Cruiser po face liftingu w całej okazałości

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-08-17, 14:19      Toyota Land Cruiser po face liftingu w całej okazałości Odpowiedz z cytatem

Reklamy
happsik

Post2015-08-17, 14:19      Toyota Land Cruiser po face liftingu w całej okazałości Odpowiedz z cytatem
Kiedy widzę takie samochody to wzrasta moja mobilizacja do większych zarobków. Jeszcze jako gówniarz obiecywałem sobie, że kiedyś będe jeździł takim samochode. Teraz mam 35 lat i w sumie inne potrzeby, ale dzieciaki są na tyle odchowane że i dla tatuśka się coś należy. Terenówki od toyoty mają coś takiego w sobie, że przyciągają oko praktycznie każdego. Wcale nie dziwię się że później odzwierciedla się to wysokimi wynikami sprzedaży.

epka

Post2015-08-20, 00:31      Toyota Land Cruiser po face liftingu w całej okazałości Odpowiedz z cytatem
Teraz to wygląda jak rasowa terenówka , charakter Land Cruisera bije od niego już ze zdjeć , a co dopiero na zywo , no cóż raczej go nie zobacze bo podobno w Europie nie bedzie sprzedawany no ale coż pomarzyć zawsze można prawda ?

Thomek

Post2015-09-01, 04:58      Toyota Land Cruiser po face liftingu w całej okazałości Odpowiedz z cytatem
Land Cruiser to przecież kwintesencja terenówki.

Piotr Myzek

Miasto: Warszawa

Post2015-09-23, 11:39      Toyota Land Cruiser po face liftingu w całej okazałości Odpowiedz z cytatem
poprostu marzenie Smile

Forum samochodowe » Samochody 4x4 » Toyota Land Cruiser po face liftingu w całej okazałości
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: