Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Toyota Supra może się doczekać limitowanej wersji torowej
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Toyota Supra może się doczekać limitowanej wersji torowej

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2018-09-18, 13:16      Toyota Supra może się doczekać limitowanej wersji torowej Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Elvis_5

Post2018-09-18, 13:16      Toyota Supra może się doczekać limitowanej wersji torowej Odpowiedz z cytatem
Od dwóch lat jak nie więcej Toyota zasypuje informacjami o tym "cudzie", a wersji produkcyjnej ani widu, ani słychu... Jeżeli Supra nie będzie biła na głowę nowego Z4 to tylko antyreklamę sobie robią.

op2435

Post2018-09-18, 23:54      Toyota Supra może się doczekać limitowanej wersji torowej Odpowiedz z cytatem
no nareszcie limitowana edycja supry. dla mnie to może i być nielimitowana edycja. supra to supra. moje marzenie za dzieciaka. zawsze chciałem ją mieś. super się drogi trzyma i ten wygląd nieziemski.

wiktor12

Post2018-09-19, 10:57      Toyota Supra może się doczekać limitowanej wersji torowej Odpowiedz z cytatem
Nie mogę się doczekać, aż zostanie ukazana finalna wersja. Po tak długiej przerwie w produkcji i z obecnym postępem technologicznym supra pokażę na co stać „stajnię” toyoty.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Toyota Supra może się doczekać limitowanej wersji torowej
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: