Forum samochodowe » Toyota forum » Toyota Yaris w hybrydzie
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Toyota Yaris w hybrydzie

Autor Wiadomość
mario777

Post2014-05-13, 21:08      Toyota Yaris w hybrydzie Odpowiedz z cytatem
Byłem dzisiaj w salonie Toyoty, bo mocno zastanawiam się nad kupnem samochodu do firmy. Interesuje mnie Toyota Yaris w hybrydzie, bo słyszałem, ze super się sprawdza w jeździe po mieście. Byłem w szoku jak konsultant powiedział, że to już 20 model u tego producenta wykonany w tej technologii napędu. Co sądzicie o samochodach w hybrydzie? Czy to się sprawdzi na polskich drogach?

Reklamy
krav78

Post2014-05-15, 08:36      Toyota Yaris w hybrydzie Odpowiedz z cytatem
Wczoraj widziałem na stronie Toyoty nową Jariskę w hybrydzie. Dużo jeżdżę po mieście, więc przydałby mi się jakiś mały samochód. Najlepiej taki, który mało pali. Może to nie jest głupi pomysł. Jak myślicie?

uśmiechnięta

Post2014-05-19, 07:38      Toyota Yaris w hybrydzie Odpowiedz z cytatem
mario777 napisał:
Byłem dzisiaj w salonie Toyoty, bo mocno zastanawiam się nad kupnem samochodu do firmy. Interesuje mnie Toyota Yaris w hybrydzie, bo słyszałem, ze super się sprawdza w jeździe po mieście. Byłem w szoku jak konsultant powiedział, że to już 20 model u tego producenta wykonany w tej technologii napędu. Co sądzicie o samochodach w hybrydzie? Czy to się sprawdzi na polskich drogach?

Toyota góruje w produkcji aut z napędem hybrydowym ma najwiecej tych modeli.
Co do Jariski to mialam okazje jezdzic przez chwile i moje odczucia po jezdzie byly super, autko przede wszystkim cichutkie, idealne do miasta jesli ktos duzo jezdzi i stoi w korkach bo wiadomo zmniejsza tez zużycie paliwa, ale wiadomo oszczednosc odczujemy w pozniejszym czasie. Hybrydy jak najbardziej sparwdza sie w miastach.

monza

Post2014-05-20, 09:51      Toyota Yaris w hybrydzie Odpowiedz z cytatem
jeżdzę priusem chociaż wcale nie jestem ekowariatką Wink cenię sobię komfort jazdy i niskie spalanie. rezerwa mi nie straszna Smile

greta30

Post2014-06-03, 21:55      Toyota Yaris w hybrydzie Odpowiedz z cytatem
Prius to super auto rodzinne i w dodatku ekologiczne. Pakowne, bo wózek + zakupy itd bez problemów wchodzą do bagażnika. Mało pali i do tego jeździ tak niesamowicie cicho, że aż trudno w to uwierzyć Smile

Forum samochodowe » Toyota forum » Toyota Yaris w hybrydzie
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: