Forum samochodowe » Skoda forum » Tuning zewnetrzny - SUPERB ---> ktos wie co jak i gdzie?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Tuning zewnetrzny - SUPERB ---> ktos wie co jak i gdzie?

Autor Wiadomość
kickasss

Post2008-04-03, 12:29      Tuning zewnetrzny - SUPERB ---> ktos wie co jak i gdzie? Odpowiedz z cytatem
Witam,

podkrecilem troche ostatnio swojego Superba (chip, sprezyny...) i teraz mnie wzielo na leciutki tuning wizualny... Smile Szukam w necie i kicha. Albo chromy milotec albo zaporowe ceny srednio wygladajacych akcesoriow ABT czy MS design a mnie chodzilo by raczej o delikatnie wieksze zderzaki (nakladki moze?) z przodu z tylu/dyfuzor i boczki - spojler na klape sie jeszcze jakis znajdzie... Nie jakies streetfighter'y 2cm nad ziemia Smile tylko cos bardziej wywazonego.

Znacie moze jakiegos producenta albo dystrybutora w Polsce? Albo kogos kto robi na zamowienie elementy?

A moze od Paska z przodu i z tylu zderzak by pasowal?

Reklamy
Maicroft

Post2008-04-05, 14:58      Tuning zewnetrzny - SUPERB ---> ktos wie co jak i gdzie? Odpowiedz z cytatem
Z takimi elemantami do Superba bedzie klopot z uwagi na to, ze nie jest to popularna bestia do tuningu optycznego. O ile zawieszenie mozna dopasowac z Passata, z silnikiem tez nie ma problemu, to bude i srodek praktycznie tylko Milotec.

Co do zderzakow mozna szukac tzw Body Kit Neodesign. Nie wiem czy beda miec akurat dla Superba, ale wiem ze firma jest sklonna zrobic to w dosc przystepnej cenie, majac za wzor Twoj samochod. Warunek auto nie moze byc po stluczkach, ktore mogly zmienic punkty konstrukcyjne auta.

Forum samochodowe » Skoda forum » Tuning zewnetrzny - SUPERB ---> ktos wie co jak i gdzie?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: