Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Ulubiona trójka powraca - premiera The Grand Tour 2...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ulubiona trójka powraca - premiera The Grand Tour 2...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2017-11-02, 20:23      Ulubiona trójka powraca - premiera The Grand Tour 2... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Fan Wyborga

Post2017-11-02, 20:23      Ulubiona trójka powraca - premiera The Grand Tour 2... Odpowiedz z cytatem
Tylko to z motoryzacją już nie ma za wiele wspólnego. Pierwszy sezon zakończyłem na 3 odcinku. W dodatku dla tego Amazona nie istnieje taki kraj jak Polska, więc zmuszony byłem oglądać po angielsku, a nie za bardzo przepadam za tym językiem.

Piotr_85

Post2017-11-04, 09:50      Ulubiona trójka powraca - premiera The Grand Tour 2... Odpowiedz z cytatem
Ciekawe bo oprócz jednego materiału z 2 odcinka wszystkie inne dotyczyły samochodów a program tak jak Top gear podchodzi do motoryzacji z przymrożeniem oka. Ale jak oceniasz program po 3 odcinkach i nie widziałeś tam w ogóle samochodów to wracaj oglądać TVN turbo najlepiej

Fan Wyborga

Post2017-11-05, 04:39      Ulubiona trójka powraca - premiera The Grand Tour 2... Odpowiedz z cytatem
Piotr_85 Napisałeś ten komentarz tylko po to aby mnie obrazić. No brawo, brawo gratuluję intelektu.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Ulubiona trójka powraca - premiera The Grand Tour 2...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: