Forum samochodowe » Mercedes forum » Urumchamianie klimy w mercedesie E-320 cdi z 2001
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Urumchamianie klimy w mercedesie E-320 cdi z 2001

Autor Wiadomość
mariusz6663

Post2009-05-05, 19:59      Urumchamianie klimy w mercedesie E-320 cdi z 2001 Odpowiedz z cytatem
.Dopuszczałem gazu do klimy a teraz nie mogę jej uruchomić.Na wlączniku klimy świeci się dioda.W instrukcji pisze,ze po jej napełnieniu należy się zwócić do serwisu w celu jej aktywacji.Należy wcisnąc w odpowiedniej kolejnosci jakies przciski.Nie wiem jakie.

Reklamy
szybka pomoc :) audi
A6 c6

Miasto: Lublin.Plymouth

Post2009-05-05, 20:22      Urumchamianie klimy w mercedesie E-320 cdi z 2001 Odpowiedz z cytatem
Pierwszy raz cos takiego słysze nie raz napełniałem merolki ale czegos takiego nie miałem,a moze wystarczyło by sie podpiac pod kompa i sprawdzic błedy w obwodzie klimy.
Ale lepiej niech sie ktos wypowie kto sie zna na tym albo miał cos takiego bo ja nie miałem i niewyobrazam sobie ze przy kazdym napełnieniem klimy musze jechac na servis do merolka i na dzien dobry 2stówki.
Jak dla mnie to wyskoczył ci bład bo miałes za mało czynnika i na kompie mozna by było to skasowac lub zobaczyc co jest nie tak.Wystarczy ze padnie ci czujnik cisnienie i klima juz nie bedzie działac,a kazdy zaczyna od napełniania i jak sie potem okazuje dalej nie działa SmileA moze masz tak ze wyssali ci co miałes i nie napuscili nowego,bez kitu juz tak mielismy,sprawdz czy po naduszeniu wentyla jest duze cisnienie ale jak cos to tylko maja sugestia i moge sie mylic.
A i jeszcze a jak wpiszesz w złej kolejnosci to co???Wybuchnie???Albo sie zakoduje jak radio???Co to wogóle za KOD???

Forum samochodowe » Mercedes forum » Urumchamianie klimy w mercedesie E-320 cdi z 2001
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: