Forum samochodowe » Skoda forum » ustawienie climatronica
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

ustawienie climatronica

Autor Wiadomość
maciekandr

Post2007-12-01, 17:11      ustawienie climatronica Odpowiedz z cytatem
Witam!!! czy ktoś wie jak ustwaić climatronic aby zapobiec parowaniu szyb tylnich, jest to bardzo uciążliwe szczególnie kiedy w wilgotne dni jedziemy w 4 osoby. Jestem posiadaczem skody superb od nie dawna i nie wiem za bardzo jak go ustawić aby nie parowały. Podobno jest to możliwe. Filtr kabinowy miałem wymieniany 1 mc temu. Proszę o podpowiedź i DZIĘKUJĘ!!!

Reklamy
Pan Samochodzik :)

Post2009-03-12, 22:48      ustawienie climatronica Odpowiedz z cytatem
sprawdz najpierw pod wszystkimi dywanikami czy niemasz "mokro"potem zajmiemy się climatronikiem Mr. Green

Tomek

Miasto: Rzeszów

Post2009-03-12, 23:44      ustawienie climatronica Odpowiedz z cytatem
Następnym razem zanim komuś odpiszesz, sprawdź datę ostatniego postu i pomyśl czy jest sens pisania po tak długim czasie...

szybka pomoc :) audi
A6 c6

Miasto: Lublin.Plymouth

Post2009-03-13, 01:52      ustawienie climatronica Odpowiedz z cytatem
Zgadzam sie z administratorem aczkolwiek ten "Pan"moze dalej czeka na odpowiedz:)Ale nie chce sie upominac hehe

mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-03-19, 12:08      ustawienie climatronica Odpowiedz z cytatem
tak tak..... Pan Maciek pewnie dalej walczy z tronikiem... Smile Smile
a za koloejne dwa lata odpisze P.Samochodzikowi ze pod dywanikami ma sucho i co z tronikiem... jak ustawic!! a tak na marginesie to watpie zeby gosc który jezdzi superB taplał sie i sprawdzał dywany!!P.samochodzik prosze sie czasem zastanowic nad takimi rzeczami!!

Forum samochodowe » Skoda forum » ustawienie climatronica
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: