Witam!!! czy ktoś wie jak ustwaić climatronic aby zapobiec parowaniu szyb tylnich, jest to bardzo uciążliwe szczególnie kiedy w wilgotne dni jedziemy w 4 osoby. Jestem posiadaczem skody superb od nie dawna i nie wiem za bardzo jak go ustawić aby nie parowały. Podobno jest to możliwe. Filtr kabinowy miałem wymieniany 1 mc temu. Proszę o podpowiedź i DZIĘKUJĘ!!!
Reklamy
Pan Samochodzik :)
2009-03-12, 22:48 ustawienie climatronica
sprawdz najpierw pod wszystkimi dywanikami czy niemasz "mokro"potem zajmiemy się climatronikiem
Tomek
Miasto: Rzeszów
2009-03-12, 23:44 ustawienie climatronica
Następnym razem zanim komuś odpiszesz, sprawdź datę ostatniego postu i pomyśl czy jest sens pisania po tak długim czasie...
szybka pomoc :)
audi
A6 c6
Miasto: Lublin.Plymouth
2009-03-13, 01:52 ustawienie climatronica
Zgadzam sie z administratorem aczkolwiek ten "Pan"moze dalej czeka na odpowiedz:)Ale nie chce sie upominac hehe
mechanik arczan 84-24
Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )
tak tak..... Pan Maciek pewnie dalej walczy z tronikiem...
a za koloejne dwa lata odpisze P.Samochodzikowi ze pod dywanikami ma sucho i co z tronikiem... jak ustawic!! a tak na marginesie to watpie zeby gosc który jezdzi superB taplał sie i sprawdzał dywany!!P.samochodzik prosze sie czasem zastanowic nad takimi rzeczami!!