Forum samochodowe » Mercedes forum » v klasa 2.3 benzyna,lpg,problem z przepustnicą
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

v klasa 2.3 benzyna,lpg,problem z przepustnicą

Autor Wiadomość
rex`

Post2010-05-25, 09:43      v klasa 2.3 benzyna,lpg,problem z przepustnicą Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich.Jakiś czas temu w trasie auto zaczęło mi szarpać na gazie i na benzynie.Po wizycie u mechanika problem zniknął ale zaczęły być problemy z wolnymi obrotami.Nie wiem czy łączyć te dwa fakty.Problem trwa już dłuższy czas i nie ma na to mądrych.Po wielu wizytach (podkreślam słowo -wielu) zakupiłem nową przepustnicę.I teraz najlepsze,auto po kolejnych wizytach na starej przpustnicy chodzi na wolnych obrotach a na nowej niestety nie.Komputer pokazuje komunikat " brak prądu na siłowniku sterownika przepustnicy" Być może coś przekręciłem ale mam nadzieję że ktoś się pozna na problemie.Teraz mechanicy mówią że zapewne padł mi komputer.Autko jest z 98 roku jeździ się dość dobrze,ale włosy już wyrywam bo borykam się z tym problemem od ponad pół roku.

Reklamy
gelo72

Post2010-06-21, 21:47      v klasa 2.3 benzyna,lpg,problem z przepustnicą Odpowiedz z cytatem
Pierwsza główna zasada dla właścicieli mercedesów
Mercedes nie akceptuje GAZU

Forum samochodowe » Mercedes forum » v klasa 2.3 benzyna,lpg,problem z przepustnicą
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: