Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
2011-10-05, 06:25 Volkswagen planuje Passata w wersji coupe, cabrio i 4x4
Zastanawiałby się mocno nad wersją Cabrio? czy rzeczywiście na rynku jest zapotrzebowanie na duże Cabrio od VW? Wątpię, ale już wersja Coupe może być ładna, tym bardziej że np. zbliżony wyglądem koncept Jetty Coupe był ciekawi i powszechnie się podobał.
umar77
2011-10-09, 20:38 Volkswagen planuje Passata w wersji coupe, cabrio i 4x4
Coupe może to być całkiem coś nowego i świeżego w VW, ale mimo że takimi samochodami jest zainteresowanie to mnie osobiście podoba się wersja CC, chociaż kto wie czy nie zmienię zdania jak zobaczę wersję Coupe na żywo
Toolbox
2011-10-12, 06:09 Volkswagen planuje Passata w wersji coupe, cabrio i 4x4
CC jest niekwestionowanie najładniejszym autem Volkswagena ostatnich lat (no może Scirocco jest równorzędnie dobry)
Prix
2012-02-29, 19:10 Volkswagen planuje Passata w wersji coupe, cabrio i 4x4
Myślę, że Cabrio przewidywane raczej jest pod rynek US. W Europie takich aut niezbyt wiele sprzedaje się. Ciekaw jestem bardziej, czy pojawi się wersja R, którą kiedyś tam zapowiadali. Może zmieniła się koncepcja i wersja R będzie hybrydą w stylu napędu z Touarega Hybrid?