Forum samochodowe » Rajdy » WRC może przywrócić odcinek kwalifikacyjny
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

WRC może przywrócić odcinek kwalifikacyjny

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2018-02-24, 00:31      WRC może przywrócić odcinek kwalifikacyjny Odpowiedz z cytatem

Reklamy
xsawierr

Post2018-02-24, 00:32      WRC może przywrócić odcinek kwalifikacyjny Odpowiedz z cytatem
Super pomysł bo nie może tak być by 2-gie miejsce zajmował zawodnik,który dostał baty od Kajta w mistrzostwach europy. Druga sprawa to taka,że na luźnych nawierzchniach,a takich w WRC większość kierowcy z top 3 będą dostawać w dupę

Adrza1

Post2018-02-24, 16:22      WRC może przywrócić odcinek kwalifikacyjny Odpowiedz z cytatem
dobry pomysł, ale ja mam lepszy: pierwszy odcinek rozpoczyna jak teraz Lider/mistrz, na drugim jedzie ostatni, a na trzecim jest jako drugi, i tak dalej aż do ostatniego gdzie zamyka najszybszy a otwiera najwolniejszy. kolejność aktualizowana będzie wieczorem w piątek, w sobotę i tuż przed power stage

szomanek

Post2018-02-27, 13:39      WRC może przywrócić odcinek kwalifikacyjny Odpowiedz z cytatem
@Adrza1, to jest organizacyjnie nie do ogarnięcia. Jeśli startowałeś kiedykolwiek w jakimkolwiek rajdzie (choćby amatorskim) - wiesz o czym mówię. @xsawierr, Breen dostał baty nie ze względu na brak szybkości, ale awaryjność auta.

JanDzak Saab
93

Miasto: Przytoczna

Post2018-02-28, 01:38      WRC może przywrócić odcinek kwalifikacyjny Odpowiedz z cytatem
Według mnie jest to świetny pomysł.

Forum samochodowe » Rajdy » WRC może przywrócić odcinek kwalifikacyjny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: