Forum samochodowe » Rajdy » WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2017-08-24, 09:34      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem

Reklamy
wrc

Post2017-08-24, 09:34      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
No i ch** w dupe

riderV8

Post2017-08-24, 09:40      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
Zdążyłem na ostatni dzwonek. Ech, wy głupie polaczki. Tak, polaczki, byłem, widziałem i niech organizatorzy nie opowiadają bzdur że to Estończycy albo Rosjanie. Sam widziałem jak Michele Mouton musiała osobiście wysiadać z samochodu i odsuwać kibiców od drogi. A Safeciarze to w ogóle mieli wyje..ne na wszystko. Macie co chcieliście. A szkoda, bo nowe samochody są NIE-SA-MO-WI-TE.

vaginus

Post2017-08-24, 10:02      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
Dokładnie, pijane grupy wszystko wiedzacych januszy załatwiło rajd. A zwróć takiemu uwagę...safeciarze nie wszystko mogą dopilnować, jak to w grupie, znajdą się lepsi i gorsi.

blady kic

Post2017-08-24, 11:12      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
i wcale sie nie dziwie, Polacy nie potrafia sie niestety zachowac ani na stadionie- w sumie nigdzie . to ze pis wygral wybory i rzadzi swiadczy o tym ile mamy buractwa. Europa sie od nas odsuwa, stajemy sie marginesem. WSTYD

Krófsko

Post2017-08-24, 13:46      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
Gimbusy wracajcie do szkoły,a nie piszecie bzdury na forum!. Wszystko było do przewidzenia i jest to decyzja polityczna. FIA obawia się o kierowców?. Wolne żarty. To kierowcy(załogi) WRC stanowią śmiertelne zagrożenie,szczególnie na dojazdach do parku serwisowego.

Tom72

Post2017-08-24, 14:29      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
Ciekawe co z Rajdem Monte Carlo, gdzie zginął człowiek potrącony przez Paddona. Tam było wszystko ok.

vaginus

Post2017-08-24, 14:34      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
Krofsko pokaż dowody bo piszesz o tym w kółko a dowodów brak. Słusznie piszesz było, nasz rajd był później i jeden odcinek odwołano, do tego żółta kartka w latach ubiegłych, Kubica nie startuje to zwijamy kram, z pijanymi polaczkami nie będziemy się męczyć.

igrr

Post2017-08-24, 16:35      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
Sędziowałem rajdy za Zycia Bubla. Do obsługi odcinków było delegowane wojsko i policja i posłuch jakiś byl. A to były tylko MP. Jak ktoś się nie słuchał to wiadomo. Dziś porządkowych z przypadku wszczyscy mają wiadomo gdzie. I są efekty. Polaczki wykończyłyby nawet zawody w chodzie sportowym. naród de**

Krófsko

Post2017-08-24, 17:00      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
@vaginus.Nie po to poświęciłam wiele tygodni na zbieranie materiałów abym potem za jednym kliknięciem udostępniała komuś bo tego chce.Wszystko przekazałam Policji.

riderV8

Post2017-08-24, 19:09      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
I tylko ciebie jednemu na Mazurach kierowcy zaleźli za skórę... Ty popatrz jaki pech. Spotkałem na drodze Lefevbre'a, Ostberga, Mikkelsena, kilka załóg z WRC2 i jedną z WRC 3 i nigdy nie było żadnej niebezpiecznej sytuacji. Może to ty masz problem a nie kierowcy?

riderV8

Post2017-08-24, 19:10      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
*tobie jednemu

Krófsko

Post2017-08-24, 20:03      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
@riderV8. Sprawa ma charakter międzynarodowy.Nie dotyczy tylko Polski.

pieniadz

Post2017-08-24, 21:40      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
wszędzie te reklamy same się włączają nawet strony wrócić się normalnie nie da, bo reklamy blokują. moderatorze co mnie czytasz wiem ze tam siedzisz bo wypłatę masz i cicho siedzisz. ale ten właściciel tej strony to niezła złotówa nie da sie inaczej bardziej kulturalnie za reklamy kasę zbierać? więcej merytoryki dobrych artykułów i ludzie sami wchodzić będą a nie reklama na reklama. please

SaND

Post2017-08-27, 10:13      WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski Odpowiedz z cytatem
Jeden z odcinkow, na ktorych bylem zostal odwolany. Wg mnie duza "zasluga" w tym Safeciarzy. W poprzednich latach Safeciarze nie wygladali jak ludzie z przypadku. Zawsze uzywali gwizdkow przed przejazdem kazdego samochodu. A w tym roku? Bylismy ze znajomymi przerazeni poziomem. Ludzie z przypadku, prawdopodobnie bez przeszkolenia. Tylko jeden uzywal gwizdka. Pozostali machali reka na przechodzacych w poprzek drogi kibicow, nie reagowali. Wiem, ze sami kibice staja sie co roku bardziej obyci z rajdami i niestety na coraz wiecej sobie pozwalaja, ale Safeciarze powinni byc bardziej konsekwentni w dzialaniach. Faktem jest tez, ze kazdy z odcinkow, na ktorych bylem mial co najmniej jedna grupke obcokrajowcow, ktorzy spozywali w duzych ilosciach bialy alkohol. Ale oni akurat byli grzeczni. Siedzieli w grupie z flagami i co najwyzej pokrzykiwali. Nie widzialem w tym specjalnie niebezpiecznego zachowania.

Forum samochodowe » Rajdy » WRC potwierdza rozstanie z Rajdem Polski
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: