Forum samochodowe » Renault forum » Wymiana oryginalnego radia
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Wymiana oryginalnego radia

Autor Wiadomość
Ghoster

Post2016-04-26, 16:18      Wymiana oryginalnego radia Odpowiedz z cytatem
Witam ,

nie jestem specem od aut tyle wiem ,że ma 4 koła kierownice i biegi itp. Very Happy ale do rzeczy...

Chodzi mi o to ,że mam oryginalne radio ale te radio ma jakieś 3 kostki a z tego co się orientuje w radiach są na 2 kostki ale i to takiej samej wielkości a ja w tym oryginalnym mam różnych rozmiarów.

jesli zakupił bym radio w sklepie jakieś przełączki muszę kupić proszę o szczegóły udało mi się zrobić fotkę do poglądu.
20160426_165158.jpg
 Opis:  
 Rozmiar:  140.99 KB
 Odsłon:  4804 raz(y)

20160426_165158.jpg

20160426_165153.jpg
 Opis:  
 Rozmiar:  120.1 KB
 Odsłon:  4636 raz(y)

20160426_165153.jpg

20160426_165146.jpg
 Opis:  
 Rozmiar:  137.3 KB
 Odsłon:  4672 raz(y)

20160426_165146.jpg

Reklamy
szybka pomoc :) audi
A6 c6

Miasto: Lublin.Plymouth

Post2016-04-27, 19:12      Wymiana oryginalnego radia Odpowiedz z cytatem
Czarna zasilajaca radio i antene , biala glosniki , zolta do sterowania przyciskami w kierownicy i do wyswietlacza . podlaczysz zwykle nie bedziesz mial wlasnie tej opcji kierownicy i screena. Mozna kupic radio do renaulta ktore ma wyjscie na sterowanie ale przewaznie musisz dokupic adapter zeby to wszystko razem dzialalo. Wiec wiecej uwagi na to jakie radio Ciebie interesuje.

Ghoster

Post2016-05-01, 23:08      Wymiana oryginalnego radia Odpowiedz z cytatem
Oo dzięki kolego fajnie opisałeś Wink

A możesz mi podpowiedzieć jakiś link z nie drogim radiem takim aby pasował do mojego Reno ?

Bo ten adapter odpada zawala mi tylko samochód nie dość ,że to małe to denerwuje. A chcę żeby miało wejście na USB bo nudzą mnie te juz nagrywanie płyt.

szybka pomoc :) audi
A6 c6

Miasto: Lublin.Plymouth

Post2016-05-02, 18:45      Wymiana oryginalnego radia Odpowiedz z cytatem
Ja mieszkam w Angli wiec ciezko bedzie mi tobie doradzic jakie radio w Polsce jest tanie . Co do adaptera to chodzilo mi o sterowanie z kierownicy montuje sie go wlasnie z tylu radia i za jego pomoca masz dalej dostep do funkcji z kierownicy. Co do radia adaptera to pierwsze poszukaj radio a dopiero do niego jak chcesz dobierz adapter kazde radio ma inne wejscie wiec prosciej zaczac od radia.
Tutaj masz linka na polskie allegro z takim czyms : http://allegro.pl/sterowanie-radiem-z-w-kierownicy-renault-adapter-i6137594181.html
Ale jesli nie chcesz wydac kasy a i sam tego nie podlaczysz moze lepiej podjedz do sklepu i oni podlacza i masz pewnosc ze wszystko dziala jak trzeba . Jesli ciebie nie interesuja przyciski z kierownicy to kupuj radio jakie chcesz co najwyzej przejsciowke dokupisz do podlaczenia z twoim wejsciem typu ISO.
Co do radia to nie chce nic polecac to twoj wybor , tobie ma sie podobac a teraz prawie wszystkie maja wejscia na USB wiec wybor jest ogromny.
Ostatnie jakie radio zakupilem to bylo z dvd i wyswietlaczem 8 calowym z navigacja. Screen sie chował ale przed samym zlozeniem obracal sie o 90 stopni bo inaczej nie zmiescilby sie Smile Samo wlasnie otwarcie i chowanie sprawialo wieksza radosc niz sluchanie Wink
Troche poszperaj na google o radiu do renaulta poczytaj opini innych użytkowników renaulta ja mam Audi , sorry

Forum samochodowe » Renault forum » Wymiana oryginalnego radia
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: