2018-02-19, 21:57 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
Witajcie! Pisze do Was z prośbą o małą poradę. Planuję zamontowanie systemu zabezpieczenia przed kradzieżą przywłaszczeniem Gan Total . Wiele czytałem w tym temacie http://www.gannet.pl/korzysci/korzysci-stosowania-gantotal i piszą że się opłaca. Jak uważacie ? dobry pomysł? Co o tym sądzicie ?
Reklamy
Takanet
Miasto: Toruń
2018-02-20, 14:19 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
Nie polecam tej firmy, robią swoich klientów w konia, poczytaj opinie na ich Facebooku.
viza21
2018-02-22, 11:08 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
Mogę Ci z czystym sumieniem polecić tę firmę , wiele dobrego na ich temat słyszałam. Są bardzo skuteczni , zakładaliśmy zabezpieczenie na auta od nich i sporo w tym temacie się dowiadywaliśmy, tutaj poczytaj sobie w tym temacie https://www.gannet.pl/lokalizujemy-i-odzyskujemy-skradzione-samochody-czyli-cala-prawda-o-gannet-guard-systems/ jeśli zalezy Ci na skutecznym zabezpieczeniu to według mnie warto
Dojedziemy_eu
2018-03-01, 12:47 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
Jest kilka sposobów na to aby zabezpieczyć auto przed kradzieżą,w ty główny: pakiet AC plus monitoring gps pojazdu, który dobrze się sprawdza w praktyce.
Takanet
Miasto: Toruń
2018-03-02, 12:57 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
viza21 napisał:
Mogę Ci z czystym sumieniem polecić tę firmę , wiele dobrego na ich temat słyszałam. Są bardzo skuteczni , zakładaliśmy zabezpieczenie na auta od nich i sporo w tym temacie się dowiadywaliśmy, tutaj poczytaj sobie w tym temacie https://www.gannet.pl/lokalizujemy-i-odzyskujemy-skradzione-samochody-czyli-cala-prawda-o-gannet-guard-systems/ jeśli zalezy Ci na skutecznym zabezpieczeniu to według mnie warto
Wierzycie w teksty marketingowe, czy jesteście spamerami gannetu?
Holowniczy_pl
2018-05-23, 10:01 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
Najlepsze zabezpieczenie to własny garaż plus pakiet AC dzięki któremu możemy spać spokojnie. Fakt, ze to droga opcja ale jedna z bezpieczniejszych, ewentualnie moduł GPS do monitorowania naszego pojazdu.
benzynemamwekrwi
2018-07-04, 13:18 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
Oto podstawowe zasady, które pozwalają zmniejszyć ryzyko zaistnienia kradzieży
1. Parkuj z głową. Najciemniej pod latarnią? W tym przypadku, zdecydowanie nie. Jeśli nie jesteśmy właścicielami miejsca parkingowego w garażu podziemnym, aby zmniejszyć ryzyko kradzieży samochodu, dobrze jest parkować auto w miejscu często uczęszczanym, widocznym i dobrze oświetlonym nocą. Warto rozważyć też wynajęcie miejsca na osiedlowym parkingu strzeżonym.
2. Nie kuśmy złodzieja. Zostawianie w samochodzie, na widoku, cennych przedmiotów to proszenie się o kłopoty. Jeśli nasz radioodtwarzacz ma zdejmowany panel, demontujmy go za każdym razem, gdy zostawiamy samochód na dłuższą chwilę. Jeśli to możliwe, nie chowajmy wartościowych rzeczy do bagażnika dopiero w momencie opuszczania pojazdu. Dla złodzieja to zachęta do podjęcia próby.
3. Nigdy nie zostawiajmy otwartego auta, a już na pewno nie z włączonym silnikiem. Jeśli musimy np. otworzyć bramę, albo szybko "podskoczyć" do kiosku, zawsze bierzmy ze sobą kluczyki. Pośpiech może nas sporo kosztować. Dla nas jest to moment, dla złodzieja - cała wieczność, żeby wsiąść do auta i odjechać.
4. Kluczyki od auta chowajmy do kieszeni spodni. Nie zostawiajmy ich w marynarce, albo kurtce, którą zostawiamy np. w klubowej szatni. W domu kluczyki zostawiajmy w bezpiecznym miejscu, z dala od drzwi. Zaskakujące, jak wiele osób kładzie kluczyki i dokumenty auta przy samych drzwiach. Bardziej zadania złodziejowi nie możemy ułatwić.
5. Przezorny, zawsze ubezpieczony. Owszem, ubezpieczenie AC kosztuje. Jednak wśród tych, którym ukradziono auto, niewiele jest osób, które nie żałują decyzji o oszczędzaniu na autocasco.
jagoda25
2018-07-10, 07:38 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
jest takie specjalistyczne forum w tym temacie możesz tam popytać bo są ludzi ez branży którzy sie znają http://forumbramy.pl/
Kimosabe
2018-08-05, 13:52 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
wydaje mi się, że taką prostą elektronikę bez problemu zrobią Ci w RINGu w 3M. dobry warsztat a cenowo wypada nieźle
Kimosabe
2018-08-05, 13:52 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
wydaje mi się, że taką prostą elektronikę bez problemu zrobią Ci w RINGu w 3M. dobry warsztat a cenowo wypada nieźle
Holowniczy_pl
2018-09-18, 14:53 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
Ciekawy spis tego jak zabezpieczyć auto przed kradzieżą, na pewno kilka z tych rad warto zastosować, ja jednak mimo wszystko dalej uważam, że najlepsza opcja do garażowanie auta plus monitoring gps.
comernew
2022-11-22, 13:45 zabezpieczenie auta przed kradzieżą
Today, we're going to take a look at car theft protection. Whether it's your first car or your Lamborghini (I know I've got you), every encounter with a thief can be painful and frustrating. This is especially true if the other party takes off in your vehicle without leaving much of anything behind, no matter how high-end or low-profile website they are. While this may sound strange, there is actually software that can detect if your vehicle has been stolen.