Forum samochodowe » Fiat forum » Złomowac auto we Fiacie?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Złomowac auto we Fiacie?

Autor Wiadomość
alan85

Post2009-05-26, 11:38      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
siema, wlasnie dostalem info, ze FIat ma jakas promocje na zezlomowanie aut, starych aut, podobno mozna dostac az 3 rabaty. Co mysliscie o tej promocji?

Reklamy
mychowicz

Post2009-05-26, 13:00      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
No pewnie http://www.fiat.pl/index.php?pid=142, tylko że ten 3-krotny rabat jest od promocji zwykłej gotókowej czyli jak był promocja na G Punto 1500 to rabat 3-krotny oscyluje w granicy 5000 zł.
Przy okazji mam pomysł "kombinatorski" na dzień dobry tzn: kupuję np. malucha za 500 zł rejestruje i biegnę do fiata po rabat (złomowanie), a w między czasie sprzedaję mój samochód którego jestem współwłaścicielem. I mam np 6000 zł rabatu + kwota za samochód. Myślicie że tak to zadziała ?

alan85

Post2009-05-27, 13:38      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
Szczerze to nie wiem, ale podejrzewam, ze Fiat mogl sie jakos ubezpieczyc na wypadek tego typu rzeczy. Trzeba byloby zerknac do regulaminu. Znalazlem wiecej informacji o tej promocji: http://www.forum.v10.pl/zlomowac,auto,we,fiacie,t12480.html?sid=7ae59c6f62252e2b762f24b01fc6dd99 Tam są też wyszczególnione rabaty na jakie modele i wersje mozna dostac, calkiem niezle to wyglada, nie?

sajeks Lincoln
Town Car

Miasto: Gdańsk

Post2009-05-27, 14:34      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
joooo, ale maluch musi być Twoją własnością minimum pół roku. Kiedyś sam zrobiłem taki wałek. Kombinujcie panowie kombinujcie. Tylko proszę żadnych fiatów. pozdrawiam

alan85

Post2009-05-28, 09:00      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
tego nie wiedzialem, ale ja nie mam zamiaru ekserymentowac....mam na dzialce takiego starego poldka moze jego wypadloby sie ozbyc Smile. Co do Fiatów to czemu je odradzasz? Moj znajomy jezdzi Bravo 1.9 i musze powiedziec ze naprawde fajne, ciekawe auto. Sorki za tego linka wyzej....tu jest prawidłowy: http://www.fiat.pl/index.php?pid=142

szybka pomoc :) audi
A6 c6

Miasto: Lublin.Plymouth

Post2009-05-28, 16:47      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
Ja juz wolałbym jezdzic tym żęchem co go na zezłomowaie zawieziecie niz jezdzic fiatem Smile
Jest takie przysłowie ford g..wno wart a fiat jego brat !!!
Ps.Do forda nic nie mam Laughing

alan85

Post2009-05-29, 10:41      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
taak, jasne... rozumiem, ze jezdzisz fiatem wiec wiesz, tak? Moj znajomy jezdzi Bravo 1.9 i powiem Ci, ze w segmencie tych aut wedlug mnie i jego przede wszystkim nie ma lepszego.....

A6 c6

Post2009-05-29, 17:53      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
Tak sie składa ze jezdziłem i to nawet niedawno fiatem coupe niezle smiga choc ma tylko 147KM bo bez turbo.
Ale fiaty nie maja zawieszenia i to jest najwieksza wada i wykonanie wnetrza to porazka.
Jezdzi sie jak zelazniakiem a w srodku tandetne plastiki.
Ps.mój pierwszy samochód to fiat 125p

alan85

Post2009-06-01, 11:52      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
a dlugo jezdziles tym fiatem coupe? az mi w to trudno uwierzyc, bo temu mojemu kumplowi naprawde dobrze sie tym jezdzi......i jak ja z nim jezdze to tez nie moge powiedziec ze zawieszenie jest jakies kiepskie, jedziles oplem? tam to dopiero jest twarde zawieszenie....

A6 c6

Post2009-06-01, 17:10      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
A widziałes tulejki wachacza od fiata i od opla?
Ja widziałem i uwierz to nie ma wogóle amortyzacji.
Dodam ze jeden coupe 4 lata stał u mnie za stodoła to nie zart bo mieszkałem na wsi teraz jak pojechałem do polski zadzwoniłem po lawete i zabrali go w koncu,A mogłem zrobic zdjecie fack!
A tak szczerze to nie chodzi mi tylko o coupe tylko ogółem o fiaty.Dlatego daja taką oferte czyli zezłomuj stary o bedziesz miał fiata taniej o iles tam % bo one nie schodza dobrze,wiec musza czyms klijenta zainteresowac.
Szkoda ze nie robia tak kup dwa a zapłacisz jak za póltora Smile Kup 3 i wyjdzie ci jeden za free Wink
Ps.W angli robia tak w sklepach spozywczych i zamiast jednej zgrzewki browara trzeba wziasc 3 Smile

alan85

Post2009-06-02, 10:41      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
tylko ze sprzedaz samochododow to nie sprzedaz bulek Smile, chociaz podejrzewam ze z tym rabatem to tak wlasnie mogloby wyjsc kup dwa a zaplacisz za poltora. A co do tego zainteresowania klienta to w niemczech czy anglii nie takie rabaty daja, wiec co tam zadnych aut nie kupuja....bo tam za wszystkim stoi rzad a nie jedna firma.....

songo

Post2009-09-17, 12:51      Złomowac auto we Fiacie? Odpowiedz z cytatem
podbiję temat... doszły mnie słuchy że Fiat ponownie wprowadził ten ekorabat... Ciekawe czym się ten różni od poprzedniego?

Forum samochodowe » Fiat forum » Złomowac auto we Fiacie?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: