Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Hydepark » Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 31, 32, 33  Następny
Autor Wiadomość
Adam40

Miasto: Bydgoszcz

Post2016-10-31, 13:35      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Podchodzi blondynka do baru
Staje na rękach
i mówi "Lej na krechę"

Reklamy
ferar

Miasto: Gdańsk

Post2016-11-09, 11:36      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
W aptece
- Macie jakiś środek na porost włosów?
- Mamy.
- Dobry?
- Panie, rewelacyjny! Widzicie tego wąsacza za kasą?
- No i?
- To moja żona, próbowała tubkę zębami odkręcić.

Takanet

Miasto: Toruń

Post2016-12-01, 15:52      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Pewien 98-letni pan chciał nauczyć się łaciny. Znalazł korepetytora i poprosił o lekcje.
- Ale dlaczego pan w tym wieku chce się łaciny nauczyć? - pyta.
- Wie pan, niedługo umrę i jak pójdę do nieba, to jak inaczej dogadam się ze świętym Piotrem jeśli nie po łacinie?
- Rozumiem. A co jeśli pójdzie pan do piekła?
- Niemiecki już znam.

uadimenx

Post2016-12-07, 10:19      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Kiedy pinokio dowiedział się, że jest z drewna?
Kiedy zaczął się palić podczas masturbacji! huhue

Szymon1426

Miasto: Buk

Post2017-01-05, 12:37      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
W czasie mszy, facet szeptem pyta osoby obok:
- Jakie jest tu hasło do wi-fi?
- Jezu Chryste, człowieku!
- Ze spacjami, czy podkreślnikiem?

Takanet

Miasto: Toruń

Post2017-01-18, 12:30      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Skazali gościa na śmierć. Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym. Zarządzili dietę. Po tygodniu o chlebie i wodzie – koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo. Na krzesło nijak się nie mieści. Zarządzili tylko wodę – znów przytył 10 kg. Postanowili nic mu nie dawać. Więzień zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg.
- Co jest, do cholery? Czemu nie chudniesz?
- Jakoś nie mam motywacji.

izaduda

Miasto: Gorzów

Post2017-02-10, 13:39      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Nigdy nie ufaj facetowi Smile

https://www.youtube.com/watch?v=kK1yuhJjIYs

marcelinka93

Post2017-02-24, 16:03      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Diabeł powiedział do polaka,ruskiego i niemca: jeżeli zamieszkacie w tym hotelu, to dam wam 1000000zł ale jest jeden problem, w hotelu mieszka duch zielone oczko. Polak, ruski i niemiec pomyśleli, żaden problem.Wchodzi ruski zobaczył ducha i natychmiast wybiegł z hotelu. Pora na niemca wszedł, zobaczył straszne monstrum i natychmiast wybiegł z hotelu, no to teraz polak.Wszedł do hotelu i zobaczył ducha.Cześć jestem duch zielone oczko, powiedział duch zielone oczko.A polak na to: A dorobić ci fioletowe?

eleonorakruk

Post2017-03-16, 16:09      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Wyprzedziło go BMW, dziadek się wystraszył. BMW zatrzymało się na czerwonym świetle, a wtedy dziadek przywalił w tył beemki. Z uszkodzonego przezeń auta wysiadł facet z byczym karkiem i straszy:
-Walnąłeś, dziadku! Ton będziesz bulić!
- Bardzo, bardzo przepraszam, panowie!
- Co nam po twoich przeprosinach. Dawaj kasę!
- Nie mam!
- Ubezpieczenie!
- Nie mam!
- A dzieci?
- Mam trzech synów.
- To masz tu komórkę, zadzwoń do chłopaczków. Muszą odrobić straty, skoro ty się do roboty nie nadajesz.

Dziadek zadzwonił. Po chwili podjechały trzy mercedesy klasy S. Z każdego wysiada paker i mówi:
- Co? Tatuś walnął, gdy cofał? Tatusiu, piąteczka. A ty, niedołęgo z beemki, płać tatusiowi! Byle prędko!
Very Happy

janekkozlowski90

Miasto: Gdynia

Post2017-07-07, 16:48      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
marcelinka93 napisał:
Diabeł powiedział do polaka,ruskiego i niemca: jeżeli zamieszkacie w tym hotelu, to dam wam 1000000zł ale jest jeden problem, w hotelu mieszka duch zielone oczko. Polak, ruski i niemiec pomyśleli, żaden problem.Wchodzi ruski zobaczył ducha i natychmiast wybiegł z hotelu. Pora na niemca wszedł, zobaczył straszne monstrum i natychmiast wybiegł z hotelu, no to teraz polak.Wszedł do hotelu i zobaczył ducha.Cześć jestem duch zielone oczko, powiedział duch zielone oczko.A polak na to: A dorobić ci fioletowe?

NICE

inteepty7 Audi
A3

Miasto: Chorzów

Post2017-10-03, 08:51      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Wiecie dlaczego w maluchu nie potrzeba wyciszaczy?
Bo uszy się zatyka kolanami.

jerzy_gros

Post2017-12-05, 22:17      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Mamo, mamo chce mi się kupę !
Poczekaj zaraz ukroję.

Very Happy

Pivutua

Post2018-02-01, 10:48      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
ooo fuj

galicjan182109

Post2018-02-09, 12:15      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
Przychodzi do baby sprzedawca odkurzaczy, stawia odkurzacz na podłodze, podłącza do prądu i mówi:
- Zjem każdy paproch, którego nie wciągnie to supernowoczesne urządzenie.
Na to baba:
- Życzę panu smacznego. Od dwóch dni nie mamy prądu.

Amreeide

Miasto: Kielce

Post2018-06-26, 11:35      Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Odpowiedz z cytatem
bandit99 napisał:
Sąsiad z dołu do sąsiada z góry:
- Ależ w nocy poszaleliście z żoną. Mało mi żyrandol nie zleciał.
- Panie sąsiedzie, tak się właśnie rodzą plotki... Mnie w nocy nawet w domu nie było!

Heh, dobre Smile

Forum samochodowe » Hydepark » Żarciki, śmieszne filmiki, głupoty Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 31, 32, 33  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: