Forum samochodowe » Car Audio » Zestaw CAR AUDIO! Co o Tym myslicie??!!
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Zestaw CAR AUDIO! Co o Tym myslicie??!!

Autor Wiadomość
kamildlugi

Post2009-02-09, 19:08      Zestaw CAR AUDIO! Co o Tym myslicie??!! Odpowiedz z cytatem
Witam! Posiadam radio Alpine 9885r i zamierzam do tego dokupic jakies glosniczki zeby to gralo jako tako! Zestaw bedzie montowany w vw passat kombi! Mysle nad zestawe odseperowanym na przod JBL GTO 6597C oraz subem do tylu JBL 1204 BR lub JBL GT5 1204 oraz zamierzam podpiac przednie glosniki i suba do wzmaka i mysle nad JBL GT5-A604. Co o Tym myslicie?? Wzmacniacz da rade to zasilic i bedzie to w miare gralo chodzi mi tez o to zeby koszty tez nie byly byt duze?? Prosze o jak najwiecej opini i wyczerpujace odpwoiedzi!

Mam takei jeszce pytanko zeby to wsyzstko podlaczyc tak jak mowie potrzebny jest wzmacniacz czterokanalowy i przednie podlaczyc a po zostale dwa zmostkowac i podlaczyc suba zeby to dobrze gralo tak???

Z gory dzieki i pozdrawiam!

Reklamy
Typerrr

Post2009-11-13, 11:50      Zestaw CAR AUDIO! Co o Tym myslicie??!! Odpowiedz z cytatem
Kamildlugi miałem kiedys podobną sytuacje i z tego co pamietam no, to zrobiłem tak jak planujesz. Czterokanałowy, zamostkować i działa. A to radio Alpine, całkiem dobre jest Very Happy trzyma się mimo lat użytkowania, mozna na nie liczyć.Powodzenia

mowita

Post2009-12-22, 03:50      Zestaw CAR AUDIO! Co o Tym myslicie??!! Odpowiedz z cytatem
a co powiecie na takie cudo?
http:// allegro.pl/item849007211_zestaw_infinity_jbl_1910_w_infinity_mds_harman.html

bombaj87

Post2010-03-06, 18:15      Zestaw CAR AUDIO! Co o Tym myslicie??!! Odpowiedz z cytatem
Fajne ale bez ubezpieczenia szkoda coś takiego kupować zawiną Razz i co heh

kleks

Post2010-07-13, 11:30      Zestaw CAR AUDIO! Co o Tym myslicie??!! Odpowiedz z cytatem
I jak tam kamildlugi - zmontowałeś ten zestaw? Uzyskałeś taki efekt jak chciałeś?

Forum samochodowe » Car Audio » Zestaw CAR AUDIO! Co o Tym myslicie??!!
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: