Forum samochodowe » Audi forum » Audi A6 2.5 Tdi V6 autko nie ma mocy
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Audi A6 2.5 Tdi V6 autko nie ma mocy

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
audik

Post2010-10-11, 19:14      Audi A6 2.5 Tdi V6 autko nie ma mocy Odpowiedz z cytatem
nokia666 napisał:
Widzę, że mam podobny problem z tym że u mnie jest tak, że jak auto jest zimne to jedzie ale jak złapie odpowiednią teperaturę to traci moc kręci się do 3500 obr. i nic więcej albo bardzo pomału ciągnie do 4000 obr., byłem z tym u mechanika stwierdził, że to pompa wtrysków się kończy, czy jesteście coś w stanie powiedzieć na ten temat? Jak ułyszałem cene nowej pompy to troche mnie ścieło z nóg, regeneracja też nie jest tania a nie dają pewności że to podziała. No i czy to napewno jest to, żebym się nie "wbił" na koszty a okaże się że nic to nie zmieni.

Reklamy
Dio

Post2011-01-09, 15:13      Audi A6 2.5 Tdi V6 autko nie ma mocy Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich serdecznie,mam zamiar kupić audi A6 2.5tdi v6 quattro z rocznika 2003 2004,czy ktoś mógł by mi bardziej przybliżyć temat tego autka,jak kupić i na co zwrócić szczególną uwage by się nie wkopać w niepotrzebne koszta, przeczytałem tu na forum o wielu problemach związanych z wałeczkami rozrządu,problemach z turbem, z klimą itp, PROSZĘ O POMOC mój email ladziak.a@interia.pl
pozdrawiam DIO

Forum samochodowe » Audi forum » Audi A6 2.5 Tdi V6 autko nie ma mocy Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: