Forum samochodowe » Audi forum » auto traci moc... turbo? silnik? a może coś innego
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

auto traci moc... turbo? silnik? a może coś innego

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
rt87 Audi
A3 1.9TDI, ASV

Miasto: Łukowa

Post2008-04-29, 17:31      auto traci moc... turbo? silnik? a może coś innego Odpowiedz z cytatem
Dzięki. Sprawdzę to i odpiszę czy pomogło.

Reklamy
rt87 Audi
A3 1.9TDI, ASV

Miasto: Łukowa

Post2008-07-03, 19:59      auto traci moc... turbo? silnik? a może coś innego Odpowiedz z cytatem
Pomogło czyszczenie turbiny. Zapłaciłem 250 zł. Jak macie pytania to gg4860400. Przy okazji koleś ustawił mi jakieś pierdoły przez kompa że niby ma auto lepiej w zimie palić. Ale i tak sprzedaje swoją a3 :/

kruchy1 Audi
A3 1.9 TDI ASZ

Post2013-07-27, 15:21      auto traci moc... turbo? silnik? a może coś innego Odpowiedz z cytatem
Witam

1.Jestem posiadaczem audi a3 1.9 tdi 130 km asz i mam podobne objawy
przed i po wymianie wszystkich filtrow nadal spotyka mnie problem ze spadkiem mocy gdy ja mu gazuje a on powoli sie kula jak diesel 90 konny
a poza tym na obrotomierzu tak jakby byla na nim blokada do 2,4 obr i nic wiecej Sad
takie cos zdarza sie rzadko ale przewaznie gdy depne mu bardziej na obroty
czyzby to bylby problem z turbina lub pompowtryskami a moze komputer wariuje ?

2. malo tego .. w lutym kupilem akumulator 74 ah z centry nowy po 3 dniach padl w zime ;/ oddalem na gwarancje i po pewnym czasie uznali ze akumulator jest ok ..jak sprawdzic czy auto nie bierze pradu na lewo ?
jesli mogli byscie mi pomoc i opisac te dwa problemy bylbym wdzieczny Smile

pozdrawiam Smile

Hq-Aero-Dynamic_pl

Post2013-08-14, 12:23      auto traci moc... turbo? silnik? a może coś innego Odpowiedz z cytatem
Ale co masz na myśli pod pojęciem "prąd na lewo" bo nie bardzo rozumiem,w kwestii akumlatora masz prawo do gwarancji,po prostu Ci przysługuje jak najbardziej reklamuj. Spróbuj też pożyczyć inny model akumlatora i włożyć do swojego samochodu,wtedy sprawdzisz czy działa,jeśli tak- ewidentnie ten z Centry jaki posiadasz jest do wymiany.

kruchy1 Audi
A3 1.9 TDI ASZ

Post2013-08-15, 02:52      auto traci moc... turbo? silnik? a może coś innego Odpowiedz z cytatem
Byl na reklamacji i uwzglednili ze jest w 100% sprawny w zime na tym akusiu gdy 2 dni stal to mial biede odpalic ;/ wiec tu chodzi o wine auta, czyzby cos kradlo prad ? nie wiem radio / dmuchawa lub jakis inny pobor

Forum samochodowe » Audi forum » auto traci moc... turbo? silnik? a może coś innego Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: