2019-03-17, 12:33 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
skoro już ma być niech będzie dobrze a nie byle jak. Bo jak pisałem jeśli ktoś chce oglądać to nie będzie czekał na połówkę w tvp tylko znajdzie sobie inną transmisję.
Reklamy
Pajace
2019-03-17, 15:10 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
Prawa do transmisji ma polsat i to on rozdaje karty, ale wy tego nie rozumiecie, było powiedziane albo tak albo wcale. Jak ktoś do tej pory f1 oglądał hobbystcznie być może będzie zadowolony. Skoro wam nie pasuje i nie ogladacie to co wam nie pasuje, mi jak się coś nie podoba to tego nie oglądam bo mam to gdzieś i tego nie komentuje. Na koniec tylko dodam że f1 oglądam na elevenie od samego początku istnienia tej stacji i mi osobiście to nie robi różnicy, czy TVP pokazuje F1 ale nie będę z tego powodu robił wywodów po internetach.
Pajace
2019-03-17, 15:16 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
A jeszcze jedno co do f1 i redakcji sportowej TVP ma PIS? Widzę że niektórzy to naprawdę mają jakiś kompleks, ewentualnie to jakaś choroba. Wszędzie ta polityka niedługo nawet zła pogoda będzie winą rządu, niezła patologia trzeba przyznać. Skoki środowe mecze ligi mistrzów, pewnie też wam nie pasują bo w tv PIS.
@Pajace
2019-03-17, 19:23 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
zauważ tylko, że skoki czy mecze nie są pokazywane od połowy. Jeśli polsat by nie chciał dogadać się na normalnych zasadach. Np godzina opóźnienia ale od początku to trzeba było olać. Jest naprawdę masa innych dyscyplin, które tvp mogła by pokazać i popularyzować. Zapewniam cię, że naród by przeżył brak transmisji od połowy wyścigu. A tvp nie ośmieszała by sę.
Pajace
2019-03-17, 21:47 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
A ja wątpię w to żeby polsat im sprzedał pełne prawa nawet z opóźnieniem. Nie po to każą płacić swoim klientom za pakiet elevenu by, w tvp pokazywali to za darmo bo po prostu część kibiców mogła by ich olać. Po co ktoś ma płacić za coś co jest za darmo. Ten kto ma dostęp będzie alej oglądał na elevenie, a jacyś hobbyści czasem obejrzą część wyścigu na tvp. Skoki na szczęście tvp ma na wyłącznoś, chociaż nie wiem jak to jest z eurosportem. Dostęp do ligi mistrzów jakoś polsat im sprzedaje bez głupich zastrzeżeń. Widocznie ich wspaniały pakiet za 40zl miesięcznie się tak nie sprzedaje, to ratują tyłek w ten sposob i zawracają tylek smsami ze swoją wspaniałą ofertą. O kompromitacji sztuk walki w ppv nie wspominam.
Huomongous
2019-03-18, 00:46 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
Kubica trzykrotnie zdublowany hahaha Mistrz Formuły 2 Russell miał o ponad 0,5sek lepsze najlepsze okrążenie hahahaha LANIE TIME FOR KUBICA IN 2019 IS COMING hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
@Do cvela
2019-03-18, 06:50 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
ja wiem, ze u nas w kraju coraz więcej takich co chcą za darmo. Tym bardziej patologia, której widać po języku i pisowni jesteś przedstawicielem. Ty byś się nawet cieszył jak by ci jeden but bez pary dali ale za darmo. Podobnie jak Pajace. Nie ważne, ze jeden ale za darmo. Zresztą nie za darmo. Bo tvp zapłaciła za tą połowę naszymi pieniędzmi z naszego budżetu. Także cvelu zapłaciłeś za te za darmo. Tylko jesteś zbyt głupi aby to pojąć.
@Pajace
2019-03-18, 06:55 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
po pierwsze to za te za darmo to i tak zapłaciłeś. Bo poszła na to kasa z publicznych pieniędzy. Po drugie jak ktoś ogląda f1 na płatnej platformie gdzie komentatorzy już mniej więcej wiedzą o co chodzi to po co ma przełączać się na tvp i słuchać pierdół. Gdzie komentujący nawet nie wiedzą kto wyprzedza a kto jest wyprzedzany i mylą kierowców. Nie rozumiesz, że to jest bubel? Tak jak byś ktoś dał ci jeden but kupiony z twoich podatków. Cieszył byś się, że masz go za darmo?
@Do cvela
2019-03-18, 07:53 GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni
kto cię prosty chamie zrobił? pomszczę cię
Forum samochodowe » F1 » GP Australii - wyścig: Wygrana Bottasa, Kubica ostatni