Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo...

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
kam

Post2012-07-27, 21:45      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
te prawo jest do .d**y . powalony kraj ja będzie trzeba mieć 24 lata na prawko na moto to my będziemy jeździć bez spróbujcie nas złapać .

Reklamy
Astor

Post2012-09-14, 15:53      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Nie ma co się przejmować ja osobiście skończę 18 lat i wsiadam na motocykl jeżdzić bez prawa będe jak większość osób to ich czegos nauczy jak wzrośnie liczba osób na motorkach bez prawa zobaczycie Smile

Sylka

Post2012-10-17, 20:44      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Mam pytanie...czy aby zrobić prawko kat A2 musze mieć najpierw zrobione A1???

natali_c

Post2012-10-29, 07:34      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Witam,wszystkich, mam pytanie czy ktoś ma informacje na temat kierowania motocyklem o pojemności < 50cm3 ? wcześniej wystarczył dowód lub karta motorowerowa, jak to wygląda teraz? Mam 24 lata.

...

Post2012-11-16, 13:23      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Co za debile to układają, należy uprościć a nie komplikować obarczenia prawne!

Seba1227

Post2013-03-07, 22:42      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
A jeżeli ja zdałem w listopadzie 2011 prawo jazdy na kategorie A i nie mam skończone 24 lata, to czy moge prowadzic motocykl o pojemności powyżej 600cc ?

ulo

Post2013-05-11, 23:31      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
HAHA, prawko A (jednoslady) jest wymagany do prowadzenia trójkołowca (gdzie pod wzgledem prowadzenia blizej mu do samochodu, czyli B, a nie motocykla)! HAHA, nikt madry tego nie wymyslil raczej...

CoZaPech

Post2013-10-23, 22:54      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
W listopadzie będę mial 15 lat chcialbym juz w styczniu zdawac na kat. A1 (bo rocznikowo16) no ale niestety te przepisy... Co za kraj... Kolega zdaje bo w styczniu będzie miał 16 a ja w dupie.

Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo... Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: