Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo...

Idź do strony 1, 2  Następny
Autor Wiadomość
V10.pl

Post2010-11-15, 20:51      Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
zacho Suzuki
Samurai :)

Miasto: Jelenia Góra

Post2010-11-15, 20:51      Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo... Odpowiedz z cytatem
Nie rozumiem tego z Quadami, Jak mam Prawo jazdy kategorii B to mogę jeździć quadem?

vaginus

Post2010-11-16, 00:29      Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo... Odpowiedz z cytatem
tak, bedziesz mogl jezdzic quadem kazdej kategorii, poniewaz majac prawo jazdy kat B posiada sie rowniez B1

NN

Post2011-08-10, 10:44      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
TO CHORE W WIEKU 23 LAT PO UKOŃCZEŃIU SZKOŁY LOTNICZEJ MOŻNA SAMODZIELNIE LATAĆ SAMOLOTEM ODRZUTOWYM A NIE MOŻNA JEŻDZIĆ MOTOCYKLEM ???

cooo

Post2011-09-01, 20:59      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Polskie prawo. Niestety Sad a ta opcja z podniesieniem predkosci to mi sie podoba Very Happy

miki

Post2011-09-17, 07:58      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Zarty... co za id** to wymyślił... i co może jak mam kat. B od 3 lat to na skuter nie bd mogl wskoczyć do sklepu tylko bd samochodem zasuwał lato...? bo o motocyklu w takim swietle prawa to mogę pomarzyć..

bb

Post2011-09-22, 19:59      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Miki czy Ty czytać nie umiesz? Wyraźnie jest napisane, że mając kategorie B, będziesz mógł jeździć pojazdami określonymi dla kategorii AM, czyli skuterem też.

Julix

Post2011-10-27, 21:27      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Witam mam pytanie szaczołem robić kurs na prawojazdy kat A czyli ogólny na motocykle mam 20 lat ogółem kończe egzamin w połowie listopada oczywiscie tego roku 2011. Ale teraz pytanie jezeli skończe kurs podejde na egzamin komputerowy do egzaminu państwowego i go zalicze skutkiem pozytywnym ale niestety nie dam rady w tym roku podejśc na jazdy tylko dokończe to w kwietniu to bede postrzegany na starych zasadach zdawiania prawa jazdy kategori A a nie ze mi wydadza nagle A1;/ prosze o pomoc bo nie wiem co mam robic teraz czy wziasc kase z osrodka szkolenia i nie robic tego czy kontynułować i dostane wymazone kat A prosze o odp :gg13283004

ssss

Post2011-11-15, 17:55      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
No i co ja im zawiniłem... Sad Nie moja wina że się urodziłem rok za późno i teraz muszę czekać dodatkowe 4 lata żeby zdać na prawko na motocykl ;(

enduromaniak

Post2011-11-21, 11:49      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
chore przepisy,trzeba strajkowac ,wyjechac swoimi maszynami o godzinie 15-16 na miasto i korkowac a najlepiej w stolicy. i tak codziennie przez miesiac zeby dac tym durniom do zrozumienia.Pozrawiam

moto

Post2011-11-22, 16:07      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
hmm .. mam prawojazdy kat.a1 które zrobiłem mając 16lat i bd musiał czekać do dnia w którym ukończę 24lata by mógł zrobić prawko na kat.a ??

marek

Post2011-12-11, 20:28      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
jak to rozumiec, mając prawo jazdy kat.B można prowadzic motor który ma poj.powyżej 125cm3, czy nie?

Genois

Post2012-03-06, 16:40      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
Dziwicie się skąd takie absurdalne pomysły? To się nie dziwcie tylko podziękujcie debilom na ścigaczach, którzy to jeżdżą jak wariaci 200km/h na tylnym kole w miejscu, gdzie jest ograniczenie do 40 i powodują wypadki. Dzięki tym idiotom muszę teraz płacić 2 razy większe PZU niż w zeszłym roku. Tak więc dziękuję wam rajdowcy!

jonesz

Post2012-03-07, 15:30      Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo... Odpowiedz z cytatem
To samo co zawsze, zamiast szukać rozwiązania problemu zaostrza się przepisy. Jakbyśmy żyli w pętli, w której jedynym rozwiązaniem dla niesfornego obywatela jest silniejsze karanie go (i przy okazji reszty społeczeństwa)...

rafall85

Post2012-03-19, 12:49      Nowe przepisy już niedługo - prawo jazdy kat. A od 24 lat Odpowiedz z cytatem
a co z motocyklami trójkołowymi, których moc przekracza 15kw?? prawko na A będzie potrzebne?? głupota jakaś, z motocyklem to to ma tylko nazwę wspólną, a jeździ się jak autem tylko bez dachy i kierownicy. Cały świa na trajki jeździ na kat B a w Polsce bedzie A, smoiechu warte... tak samo co z ludźmi którzy w życiu nie jeździli jednośladem(motocylkem) tylko trajką, co z nimi?? Chory ten kraj..

Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Komentarze do: Nowe przepisy już niedługo - prawo... Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: