Jak zapewne zauwazyliście, uruchomiliśmy opcje komentowania newsów, opisów kierowców, rajdów, aktualnosci, relacji i prawie wszystkich innych dokumentów w serwisie V10.pl. Wszystko to jest zintegrowane także z odpowiednimi forami tutaj.
Poczynając od czerwca będziemy tu ogłaszać Top 10 Komentatorów Miesiąca, wg największej liczby komentarzy w danym miesiącu kalendarzowym,
Najlepsi będą dostawac od nas nagrody i upominki np. koszulki
Oczywiście NIE liczą się i bedą kasowane wszelkie komentarze typu: "pierwszy!" czy "wpisujcie miasta, którym sie podoba to BMW!" licza sie i beda zostawiane tylko sensowne komentarze, a wiec.. Powodzenia! i zapraszamy do komentowania i dyskusji
tia, to byl rekord polski.. powiem wam cos lepszego, jedna umowa z wroclawia do warszawy, wyslana PRIORYTETEM poleconym (listem) idzie juz 1,5 tygodnia i nie moze dojsc..
g..prawda wysylam co miesiac takze z wrocka, takze do wawy, albo do lublina do ksiegowej listy polecone priorytet czyli identiko i ciekawostka: ZAWSZE od roku miesiac w miesiac, wysylam ok 14tej i sa nastepnego! dnia w lublinie/wawie wiec ja nie wiem jak to im dziala raz 1 dzien raz 2 tygodnie to samo idzie..
Listy dwa wysyłałem ostatnio, polecone priorytety ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Potwierdzenia wróciły do mnie po ponad trzech tygodniach (a pieczątki nadania od odbiorcy miały daty jakieś dwa dni po moim nadaniu). Ale ponad 12zł poczta ze mnie zdarła za to...
Takiej przesyłki jeszcze w swoim życiu nie dostałem.Koperta wyglądała jakby przed chwilą została wyciągnięta z kosza na śmieci.Koperta była oczywiście otworzona (delikatnie powiedziane, powinno być rozszarpana ) i aż dziwne że koszulka dotarła do adresata i wydaje się być nie naruszona
Tak wygląda jakość usług w firmie Poczta Polska.
Radzę więc korzystać z jej konkurencji aby nie być kiedyś zaskoczonym
PS.
Dzięki za koszulke
Wiewiór81
Były redaktor :)
Suzuki DL650
Miasto: Warszawa - Mokotów