Forum samochodowe » F1 » Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
AlfaBrawo

Post2019-03-19, 22:20      Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Odpowiedz z cytatem
I do tych , co piszą że za ich pieniądze jeździ Kubica. WASZE to jest to co macie w żołądku, ubranie na sobie i EWENTUALNIE naprędce skręcony PC-et z którego piszecie swoje negatywy. Nawet jeśli piszecie ze smartfona, to i tak nie jest wasz, bo napewno macie jeszcze z rok rat do spłacenia. Tak więc, jeśli pinądze ORLENU miały by być wasze, to powinniście wszyscy pisać z jednego pokoju, ktury się zowie,- Pokój Prezesa. A piszecie z tamtąd???

Reklamy
@AlfaBrawo

Post2019-03-19, 23:42      Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Odpowiedz z cytatem
fajny ten twój ból dupy, taki naprawdę duży... i nie mierz innych swoją miarą bo pokazałeś psychologiczną projekcję swojej osoby w tym jadzie przeciwko innym osobom, strzeliłeś sam sobie samobója zwanego samo-zaoraniem, ciao

@Piszesz ze obrażam?

Post2019-03-20, 06:21      Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Odpowiedz z cytatem
Zauważ, że teksty tutaj osób takich jak ty czyli starających się bronić Kubicę ograniczają się w większości do inwektyw pod adresem innych. Żaden z was nie pisze w zasadzie nic merytorycznego. Wyzywacie tylko wszystkich a tym czasem Kubica pojechał gorzej od Russella w kwalifikacjach. Zdecydowanie gorzej pojechał w wyścigu. Nie wiem czy prawdą jest to co ktoś wyżej pisał, że jego najszybsze okrążenie było o 0,5 sekundy gorsze niż najlepsze kółko Russela. T Kubica a nie Russell został trzykrotnie zdublowany. No i w końcu to Russel także go zdublował czemu kilka osób zaraz po wyścigu zaprzeczało tutaj na tym forum również wyzywając ludzi, którzy pisali prawdę. Więc daruj sobie swoje wywody o dyletantach i braku pojęcia o f1 bo widać, że piszesz o sobie i tobie podobnych. Bo jeśli nie rozumiesz i nie potrafisz porównać czasów, liczby okrążeń i pozycji na mecie to sam dajesz świadectwo temu, że nie masz pojęcia o f1. O czym zresztą piszesz.

@AlfaBrawo i podobni

Post2019-03-20, 06:26      Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Odpowiedz z cytatem
zamiast obrażać innych i zaniżać dramatycznie kulturę dyskusji piszcie o faktach i konkretach a nie inwektywach. Ja rozumiem, że jeśli nie macie nic mądrego do napisania to próbujecie chamstwem i agresją przedstawić swoje racje. Ale to świadczy tylko o waszym poziomie. Macie jakieś konkrety? Że Kubica pojechał lepiej od Russella? Może podyskutujmy o konkretach? Omówmy czasy, pozycje na mecie, kto kogo zdublował itd. Po co się wyzywać jak można porozmawiać o faktach. Macie jakieś argumenty poza inwektywami?

@up

Post2019-03-20, 06:57      Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Odpowiedz z cytatem
Kubica jest lepszy od Russella i to jest fakt.

@@up

Post2019-03-20, 06:59      Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Odpowiedz z cytatem
Oczywiście taki żarcik z mojej strony bo każdy po wyścigu w Australii wie Russell jest lepszy od Kubicy. Kubica może po piwko skoczyć Russellowi heh.

Myślę że

Post2019-03-20, 07:36      Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Odpowiedz z cytatem
jak w Bahrajnie Robert nie pokaże że jest lepszy od Russella i Angol znów zniszczy Roberta to zrobią z niego kierowcę nr 2 i będzie na wylocie bo Latifi czeka na fotel Roberta.

Jeśłi tak

Post2019-03-21, 09:03      Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Odpowiedz z cytatem
się stanie to nie wierz w cuda. naiwny naród będzie gadał o spisku. Joz się pojawiają teksty o tym jak to faworyzują Russella.

Forum samochodowe » F1 » Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: