2019-03-19, 15:06 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Współczuję mu tego ciągłego tłumaczenia się, że nie jest wielbłądem. A to, a tamto, a sramto, a pierdzianto. Ale od mikrofonów i kamer to ucieczki nie ma: trzeba stać, uśmiechać się, chwalić sponsorów i cierpliwie odpowiadać po raz 49 na no samo pytanie pomimo tego, że tym już rzygasz. Trochę się z tych jego australijskich dzwonów podśmiewałem ale trzeba przyznać uczciwie, że za dużo to on bolidem f1 nie jeździł i to ne fair. Chyba faktycznie teraz dla niego to czas nauki, testowania i szukania limitów. Jakieś delikatne przebłyski dawnego Roba to najwcześniej w połowie roku gdy nabije trochę kilometrów a jego bolid nie będzie się już rozpadał na tarkach.
Dokładnie tak
2019-03-19, 15:16 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
jak napisałeś, a to ze malkontenci laicy i ta cała grupa nieudaczników bedzie krytykować to normalne. Botas im pięknie odpowiedział tym strzałem w puste łby.
@Dokładnie tak
2019-03-19, 16:17 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
największym problemem a niestety tacy jak ty. czyli osoby nie mające nic konkretnego do napisania za wyjątkiem wyzwisk pod adresem innych osób. Dlaczego niby nie można krytykować Kubicy bo co? W poprzednim sezonie okrzykiwano go wielkim talentem i stawiano na równi z Hamiltonem czy Vettelem. A teraz co się pisze, że musi uczyć się jeździć? Nie uważasz, ze trochę za droga ta nauka? Kubica kiedyś był dobry. Teraz jest słaby i nie ma co się na te fakty obrażać i wyzywać ludzi, którzy potrafią zrozumieć sytuację zwłaszcza gdy ty sam tego nie rozumiesz.
129
2019-03-19, 16:52 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Up fakt jest jeden jesteś jeb.. de** i spłodził cię de**. To jeden wyścig, jeszcze 6 złych wyscigow, innym kierowca dawali 5 sezonów dajmy Robertowi chociaż polowe sezonu.RK miał dobre tempo wiec się wal ćmoku
Ehhhh
2019-03-19, 17:12 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Smuci widok Kubicy na końcu wiedząc, że jedzie na samym końcu. Sukcesem jest już to, że znalazł się znowu w bolidzie F1 na starcie wyścigu, przejechał cały dystans, z zepsutą podłogą, kolizją na starcie i bez lusterka, co przy wolnym aucie i częstych dublowaniach na pewno sprawiało wiele kłopotów. Podczas treningów w Australii Kubica nie testował zachowania bolidu na danej mieszance, limitów na poszczególnych oponach, konsekwencją tego było przeszarżowanie i zepsucie całkiem dobrego jak na możliwości auta okrążenia kwalifikacyjnego. Wszyscy się cieszyli, że Robert wraca do F1, wielkie kibicowanie, gratulację, że po takim wypadku jednak mu się udało, a teraz wszyscy robią sobie z niego szmatę do wycierania, bo zespół, który ma wielką tradycję i mase tytułów mistrzowskich na koncie nie jest w stanie przygotować bolidu na przedsezonowe testy, co więcej nie są w stanie na pierwszy wyścig złożyć dwóch kompletnych bolidów z częściami zamiennymi co jest kolejnym absurdem, bo to nie jest team kartingowy z Rudy Śląskiej, tylko zespół Formuły 1, zespół przez który w ciągu roku przepływają grube miliony, a zarządzanie jest na poziomie budki z kebabem w Mielnie...
@129
2019-03-19, 17:25 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
poziom agresji w twoim tekście świadczy o olbrzymiej frustracji jaka w tobie narosła. Przez cały zeszły rok wbijałeś sobie do głowy, że Kubica wróci do f1 i będzie wygrywał lub dojeżdżał w pierwszej 10. A tu wielki nic. Ostatni zdublowany przez zespołowego kolegę. I mamy wyniki w postaci sfrustrowanych kibiców. Tobie potrzeba jeszcze kilku wyścigów lub kilku lat by zrozumieć to co inni już wiedzą. Kubica miał talent osiągną w sporcie motorowym wiele ale to już było minęło i niestety nie wróci.
Yen
2019-03-19, 18:27 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Wielcy znawcy się znaleźli. U mnie w bloku mieszka Janek. Ma okolo 30 lat ale umysł na poziomie 6 latka. Ogromny fan wyścigów w tym także F1. W niedzielę wieczorem powiedział do mnie: jeszcze kilka wyścigów i zobaczymy, czy Robert będzie dobry czy zły. W punkt ! Nawet On wie, że trzeba dać mu czas. Jakoś o Hamiltonie nikt nie mówi, że cienias. Wszak przegrał z Bottasem.
Tylko, że
2019-03-19, 18:43 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Hamilton wygrywa od kilku lat. Ma 5 tytułów. A Kubica ma co? 9 lat przerwy, kontuzję i słaby samochód.
Podtrzymuje to co
2019-03-19, 18:51 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
napisałem, nieudacznicy dyletanci i malkontenci marudzą bo tylko tyle potrafią. Zacznijcie moze wymagać czegos od siebie a nie od kogoś. Od tych waszych udziałów w spółkach skarbu państwa tez juz sie niedobrze robi. Sami udziałowcy najbogatszych firm. Jeden taki wlasnie tu pisał kilka dni temu ze jeździ skoda fabia dziadka, udziałowiec za dychę.
Homuongous
2019-03-19, 19:47 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Kubica przyznał się do zaległości, a ma naprawdę wielkie zaległości i jeżeli cokolwiek odrobił to może jest to 1% zaległości które posiada, nadal jest tak wolny że jest trzykrotnie dublowany a chociażby tego potwierdzeniem jest o ponad 0,5sek gorsze najlepsze okrążenie do najlepszego okrążenia lidera teamu Williams czyli Mistrza Formuły 2 Russella... Kubica musi się wziąć do pracy bo zbiera baty od Russella hahahahahahahahahahahahahahaha
MarcinGP
2019-03-19, 20:11 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
głupie gadanie, że nie jeździł. Był przecież kierowcą testowym.
Piszesz ze obrażam?
2019-03-19, 20:19 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Dyletant to obraza? Malkontent to obraza? Nieudacznik to obraza? Jeżeli jeden z drugim pisze ze Robert pojechał gorzej od Russela to jest dyletantem, nie ma pojecia o F1 czyli jest niedouczonym idiotą zabierającym głos w temacie którego nie rozumie. Tu nie ma obrażania tylko fakty na temat wiedzy której ktoś nie posiada. Jeżeli mówisz idiocie ze jest id** to go nie obrażasz tylko stwierdzasz fakt.
@up
2019-03-19, 20:40 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
jesteś idi.otą, stwierdzam tylko fakt nie obrażam
AlfaBrawo
2019-03-19, 22:05 Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów
Do tych co krytykują Kubice. Ile, spytajcie swoich rodziców, ile razy pierd......śćie o glebę , próbująć nauczyć się jeździc rowerkiem na 2 kółkach.. ? Odpowiadam. Uczycie się do dzisiaj. A Kubica w tym czasie mknie bolidem ponad 300 km/h. I ma frajde.
Forum samochodowe » F1 » Kubica: Odrobiłem sporo zaległości z zimowych testów