Forum samochodowe » F1 » Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec...

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
129

Post2019-03-02, 09:26      Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec... Odpowiedz z cytatem
Zryte berety

Reklamy
Seweryn.Kłos

Post2019-03-02, 09:38      Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec... Odpowiedz z cytatem
Do "Kubicy oczywiście". Dziękuję za odpowiedź, już się bałem, że Robert mógłby trafić do aresztu albo co gorsze do więzienia z wyrokiem. Pewnie gdyby Orlenowi ktoś chciał robić aferę i grać pod publikę to pewnie Robert byłby wezwany jako świadek w sprawie przed komisję (tak jak np. robili to z Tuskiem) jako szopka medialna. No ale to co najważniejsze i teraz mnie uspokoiłeś to że Robert nie jest winny w żadnym wymiarze. Pozdrawiam.

sunset

Post2019-03-02, 13:55      Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec... Odpowiedz z cytatem
Eureka....szefostwo w osobie PL zdało sie byc zdziwione po 3 dniach intensywnej jazdy, że coś sie zużyło.. To co oni tam k.......robią...???? Nic d...ziwnego, ze w Williamsie jest bajzel

Tam jest

Post2019-03-02, 14:26      Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec... Odpowiedz z cytatem
bajzel do 214 roku. W którym korzystając z dobrego napędu Mercedesa i kłopotów stajni z innymi napędami Williams wyglądał bardzo mocno. Niestety następne lata to była równia pochyła. I teraz mamy skutki. Wielu w tym ja pisało tutaj, że będzie kicha już na jesieni i jest kicha. Jakoś nie trudno było przewidzieć, że stajnia z dość skromnym budżetem i bez istotnych zmian w personelu nie zwojuje cudów w następnym sezonie. I dokładnie tak się dzieje.

BW

Post2019-03-02, 14:37      Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec... Odpowiedz z cytatem
Co tak wielu pisze o Orlenie że moje i pieniądze. Firma chciał zaistnieć i dobrze dla firmy i przy okazji Robertowi. Jak czytam że niegospodarność i inne brednie to rzygać się chce. Zawiść hejterów. Komentarze Homoniewiadomo to tylko omijam i nie wnikam co napisał bo szkoda czasu. Nic mądrego nigdy nie miał do powiedzenia tylko polaczkowata zawiść, zazdrość. Nie wiem czy to przypadkiem nie admin tej strony tak próbuje podkręcić tą stronę , ale to nic nie daje . Sprawia, że zaglądam tu naprawdę coraz rzadziej.

Już

Post2019-03-03, 00:59      Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec... Odpowiedz z cytatem
Od dawna wiadomo,ze admin usuwa komentarze wszystkich prócz Humotrollusa.Prawdopodobnie tak jest jak niektórzy sugerują,ze to może być jedna i ta sama osoba dlatego tez trzymam się już z dala od tego cyrku.Wole sobie poczytać na oficjalnych stronach info o F1.Nie dajcie się wkręcić w ten sh.t bo o to mu tu chodzi żebyście się nakręcali coraz więcej żeby było w tej g...oburzy.Nie odpisujcie i unikajcie lamerskich stron jak ta

MaxFan

Post2019-03-03, 16:52      Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec... Odpowiedz z cytatem
Niestety Team William stawia na młodego Rusela i będą go forsować jako przyszłość, a Kubutka chcą jako Kierowcę też, oczywiście ale jako TESTERA gdyż nie wiąża z nim przyszłości więcej jak 2 sezony ! Wycisną z niego całą wiedzę techniczną aby skorzystał Rusel. To smutna prawda !

Forum samochodowe » F1 » Kubica zawiedziony 'straconym dniem' na koniec... Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: