2016-11-28, 12:02 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Od zawsze ufałem tylko Mercedesom. Wygoda, komfort, płynna jazda są najlepsze wśród marek. Samochody też mają dla każdego i na każdą kieszeń
Reklamy
jurando
BMW
E39
Miasto: Koszalin
2016-11-30, 09:55 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Mój ojciec jeździ 10-letnim Mercedesem i ani raz się nie zepsuł Bardzo dobry producent. Niemiecka jakość
Tomik123
2016-12-02, 13:19 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Świetne wyniki bo świetna marka. Wystarczy się przejść do jednego z salonów auto idea żeby się o tym przekobać na własnej skórze.
Margola
2016-12-02, 13:48 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Kiedy mąż zaprowadził mnie pierwszy raz do salonu auto idea w Olsztynie, kazałam mu się w głowę popukać, bo drogo, zbyt luksusowo, myślałam. Ale w ciągu 10 min zmienilam zdanie. Te auta mają w sobie to coś, naprawdę nie sposób się w nich nie zakochać. Potem byliśmy tam jeszcze 2 razy na rozmowie i jeździe próbnej, po ktorej serio zapomniałam, że są w ogóle jeszcze jakieś inne marki niż mercedes;) Od 3 mc-cy jeździmy klasą A i jest cudnie.
Narka
2016-12-06, 18:04 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Margola-trzeba było poczekać. Ja mam leasing w auto idea bo dopiero pod koniec roku sa prawdziwe okazje. Trzeba tylko troszke nacisnąć i zawsze cos otrzymasz w gratisie. Poza tym, ze tam dobry serwis mają, bo kolega serwisuje swojego starego merola. Mam nadzieję, że mój nowy przez pierwsze pięć lat tam nie zajrzy poza przeglądem
Dostawa
2016-12-30, 22:25 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Mercedes najlepszy? Jestem na tak. Szef ma swojego i czasem jeżdzę nim na bankiety. Niestety wszystko mało i przydałby się własny na takie autko warto nawet odkładać, jak zajechałem szefa CLA na przegląd, a tam nowka sterowana z telefonu, byłem w szoku co za technologia. Jak z Bonda jeździłem juz rożnymi autami, ale dla mnie to tylko mercedes!
chukka
Miasto: Sopot
2017-01-02, 11:24 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Na czym polegało to sterowanie telefonem?
Technologia jak najbardziej idzie do przodu, ostatnio wydaje mi się jest szał na takie gadżety, sterowania przez telefon, zegarek itp.
Bond James
2017-01-27, 21:26 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Widziałem filmik z parkowania mercedesa. Wlasnie za pomocą telefonu. Niesamowita technologia. Kiedyś tak bond sterował, ale to był film. A mercedes ma taką technolowię w zupelńie normalnym aucie!
Krazer
2017-02-28, 04:38 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Tylko pewnie trochę drogie to auto
sowiegusta
2017-04-05, 12:54 Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
A ja się właśnie zdziwiłam, myślałam że jednak japońskie auta mają wyższą sprzedaż. Mam wrażenie że ich coraz wiecej jeździ...