Forum samochodowe » Flota » Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
Krystin

Post2016-11-28, 12:02      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Od zawsze ufałem tylko Mercedesom. Wygoda, komfort, płynna jazda są najlepsze wśród marek. Samochody też mają dla każdego i na każdą kieszeń Smile

Reklamy
jurando BMW
E39

Miasto: Koszalin

Post2016-11-30, 09:55      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Mój ojciec jeździ 10-letnim Mercedesem i ani raz się nie zepsuł Very Happy Bardzo dobry producent. Niemiecka jakość Very Happy

Tomik123

Post2016-12-02, 13:19      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Świetne wyniki bo świetna marka. Wystarczy się przejść do jednego z salonów auto idea żeby się o tym przekobać na własnej skórze.

Margola

Post2016-12-02, 13:48      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Kiedy mąż zaprowadził mnie pierwszy raz do salonu auto idea w Olsztynie, kazałam mu się w głowę popukać, bo drogo, zbyt luksusowo, myślałam. Ale w ciągu 10 min zmienilam zdanie. Te auta mają w sobie to coś, naprawdę nie sposób się w nich nie zakochać. Potem byliśmy tam jeszcze 2 razy na rozmowie i jeździe próbnej, po ktorej serio zapomniałam, że są w ogóle jeszcze jakieś inne marki niż mercedes;) Od 3 mc-cy jeździmy klasą A i jest cudnie.

Narka

Post2016-12-06, 18:04      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Margola-trzeba było poczekać. Ja mam leasing w auto idea bo dopiero pod koniec roku sa prawdziwe okazje. Trzeba tylko troszke nacisnąć i zawsze cos otrzymasz w gratisie. Poza tym, ze tam dobry serwis mają, bo kolega serwisuje swojego starego merola. Mam nadzieję, że mój nowy przez pierwsze pięć lat tam nie zajrzy poza przeglądem Smile

Dostawa

Post2016-12-30, 22:25      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Mercedes najlepszy? Jestem na tak. Szef ma swojego i czasem jeżdzę nim na bankiety. Niestety wszystko mało i przydałby się własny Smile na takie autko warto nawet odkładać, jak zajechałem szefa CLA na przegląd, a tam nowka sterowana z telefonu, byłem w szoku co za technologia. Jak z Bonda Smile jeździłem juz rożnymi autami, ale dla mnie to tylko mercedes!

chukka

Miasto: Sopot

Post2017-01-02, 11:24      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Na czym polegało to sterowanie telefonem?
Technologia jak najbardziej idzie do przodu, ostatnio wydaje mi się jest szał na takie gadżety, sterowania przez telefon, zegarek itp.

Bond James

Post2017-01-27, 21:26      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Widziałem filmik z parkowania mercedesa. Wlasnie za pomocą telefonu. Niesamowita technologia. Kiedyś tak bond sterował, ale to był film. A mercedes ma taką technolowię w zupelńie normalnym aucie!

Krazer

Post2017-02-28, 04:38      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Tylko pewnie trochę drogie to auto

sowiegusta

Post2017-04-05, 12:54      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
A ja się właśnie zdziwiłam, myślałam że jednak japońskie auta mają wyższą sprzedaż. Mam wrażenie że ich coraz wiecej jeździ...

Forum samochodowe » Flota » Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: