Forum samochodowe » Flota » Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w...

Idź do strony 1, 2  Następny
Autor Wiadomość
V10.pl

Post2016-10-19, 10:28      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Milena

Post2016-10-19, 10:28      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Wyniki wcale nie dziwią. Mercedes to nie tylko klasa, nowoczesny design i bezpieczeństwo, ale również niewygórowana cena do jakości (wystarczy porównać ceny innych marek). Ja sama, od paru miesięcy jestem zadowoloną posiadaczką Mercedesa. A mając rozbudowany pakiet serwisowy ( auto- idea) o nic nie muszę się martwić Smile.

Lelis

Post2016-10-27, 05:27      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Jakoś mnie te wyniki nie dziwią. Nowe Mercedesy są naprawdę świetnie zrobione i wyglądają cool, a w dobrym finansowaniu ich zakup opłaca się bardziej niż jakiejkolwiek marki premium. Sam jestem klientem Auto Idei i nie mogę powiedzieć złego słowa Very Happy

Pele

Post2016-10-31, 17:20      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Kiedyś mercedes kojarzył się z limuzyną dla poczciwych biznesmenów, ale ta opinia już dawno poszła do lamusa. Dzisiejsze mercedesy są zwinne i mają sportową linię. Jes taka seria aut AMG - szybkie samochody, a do tego wizualnie prawdziwe perełki:)

Matysia

Post2016-11-18, 09:57      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Nie jestem wcale zaskoczona tym co przeczytałam. Mercedes tworzy wspaniałe i piękne auta. Kiedyś wydawało się tylko dla elity ale teraz? Patrzyłam ofertę w Auto Idea i za 1300 mies można mieć samochód o którym się marzyło. No i podobno serwis mają w czołówce w kraju

Frywolny

Post2016-11-19, 20:07      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Jeżdżę swoim Mercedesem (wziętym 5 lat temu w Auto Idea) i wiem, że to najlepszy wybór jaki mogłem zrobić. Oprócz najlepszej oferty na rynku, mam pakiet serwisowy specjalnie dobrany do moich potrzeb. Już wiem, że po kolejne auto zawitam tam znowu !

Strong

Post2016-11-19, 21:04      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Wcale mnie to nie dziwi. Niezawodniść, mała utrata wartości auta, łatwe finansowanie, bo nawet 1%, no i czym zawsze sie kieruję kupując auto: czy jest ładne. Nowe mercedesy są. I to bezdyskusyjnie. Byłem na towarowej w Olsztynie w auto idea. Wsiadłem do szarego CLA...no szok... Kto raz jeździł mercedesem ten na pewno nie kupi niczego innego Aha. pani Iza z recepcji...no...bardzo miła Wink

Smart

Post2016-11-20, 19:27      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
A Smart w auto idea taniocha. Ja nie potrzebuję miec dużej i drogiej fury. Zeby po mieście śmigać wystarczy Smart. Za 4stowki w leasingu, serwis niedrogi i w sumie skarcił niezawodny. Wolę brać nowe auto, niz ładować sie w starocie i płacić za naprawy. Na dodatek wiem, ze zawsę sprawny, a nie martwić sie czy dostanę zastępcze. Tylko małe i tylko nowe:-)

Steel

Post2016-11-21, 17:13      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Byłem w auto idea w łomiankach. Wszystko okej, auta niespodzianka droższe niz inne w segmencie premium, ale za to najmniej tracą na wartości. I wiecie co mnie zaskoczyło? Zaskoczyła mnie informacja, żę stosują regenerowane części dlatego serwis jest na normalnym poziomie cen. I ktoś mógłby napisać, że regenerowane? W mercu? Tak, regenerowane, ale przez samego Mercedesa, dlatego są godne zaufania. Na dodatek

Sztuka

Post2016-11-21, 17:47      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Tez myślę o smarcie. Do pracy dojadę, na zakupy teżSmile Jakiś ładny kolor bym wybrała. Koleżanki padłyby z zachwytu;) Koledzy zresztą też. 400 zł m-c to żadna rata za takie fajne praktyczne auto.

Nałogowiec

Post2016-11-23, 14:05      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Mercedes to najlepszy stosunek jakości do ceny. A do tego gwarancja i renoma marki. Można zobaczyć to po ofertach w salonach np w Auto Idei można wyjechać nowym Mercedesem już za 1200 zł /mies. Dla mnie prowadzącego firmę to idealne rozwiązanie !

Nie-nałogowiec

Post2016-11-23, 20:21      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Nie masz racji. Wlasnie byłem w auto idea na towarowej w Olsztynie. Klasę A mozesz miec od 899na miesiąc. A jak chcesz naprawdę małe auto to za 400 netto masz Smarta. I VAT odliczasz, i masz mniejszy dochód. Podwójny plus. Poza tym goście w salonie to fachowcy, naprawdę doradzą czego potrzebujesz a nie wciskają najdroższą wersję.

Związany

Post2016-11-24, 13:24      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
W zyciu nie kupiłbym innego auta. Kto raz wsiądzie za kierownicę mercedesa ten stracony Smile Miałem kiedyś przerwę bo skusiło mnie inne BM.. I nigdy więcej. Nieuprzejmą obsługa, chyba na poziomie klientów tej marki. Byłem w auto idea w Białymstoku. Teraz zmieniam swojego i szukam leasingu do 1500/mc. Mieszczę się w CLA i to chyba jest to!

Ostryga

Post2016-11-24, 16:50      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
W ogóle mnie nie zaskoczył ten artykuł. Sam od lat wybieram tylko mercedesy i nigdy nie żałowałem ! A teraz przy takich ofertach jakie mają np w salonie Auto Idei to tylko brać Smile

Maniakk

Post2016-11-26, 14:53      Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Odpowiedz z cytatem
Tak, byłem w auto idea. W Olsztynie, choć podchodzę do tego z większym rozsądkiem niz tylko "brać". Leasing dobry, Aklasę od 899, serwis na miejscu jakby coś, a auto niezawodne. Obsługa w porządku. Więcej nie muszę. No , ładne jest jeszcze.

Forum samochodowe » Flota » Mercedes-Benz z najlepszymi wynikami sprzedaży w... Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: