Forum samochodowe » Nissan forum » OPINIA O SERWISIE NISSANA W BIELSKU-BIAŁEJ
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

OPINIA O SERWISIE NISSANA W BIELSKU-BIAŁEJ

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-02-28, 23:35      OPINIA O SERWISIE NISSANA W BIELSKU-BIAŁEJ Odpowiedz z cytatem
[quote="Presley"]sweet, kocham takie wątki Very Happy
szczególnie takie długie "zwarte" posty, pozwalające piszącemu zapomniec lub nie dojrzeć w czym leży przyczyna wywołująca problem[/quote]

nie zatraciłem sie w tym o czym pisałem.... a problem jak juz napisałem wczesniej lezał po str.servisu!!! z całym szacunkiem ale nie chce mi sie tego pisac po raz xxxxx....

Reklamy
lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2009-02-28, 23:44      OPINIA O SERWISIE NISSANA W BIELSKU-BIAŁEJ Odpowiedz z cytatem
Wyjasniaj dalej - chetnie poczytam odwazne tezy doskonalego mechanika. Sprobuj tylko czasem - tak testowo wstawic gdzies kropeczke i wielka literke? Dasz rade? Smile

mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-03-01, 13:46      OPINIA O SERWISIE NISSANA W BIELSKU-BIAŁEJ Odpowiedz z cytatem
hmmmm wiesz nie wiem czy dam rade bo ty jestes taki wspaniały i idealny ze az mi jest głupio pisac dalej te posty..... człowieku powinienes sie moze do telewizji zgłosic i do TIME-sa by cie uznali człowiekiem idealnym i dali to na pierwszej stronie i w głównym wyd.wiadomosci na całym swiecie....

Forum samochodowe » Nissan forum » OPINIA O SERWISIE NISSANA W BIELSKU-BIAŁEJ Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: