Forum samochodowe » F1 » Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem...

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
GrzegorzF1

Post2019-03-24, 19:01      Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem... Odpowiedz z cytatem
@Marian Janusz Paździoch Jeden z portali opublikował tego newsa wcześniej, ale mocno nadinterpretował słowa Rowlanda, a mówiąc wprost po prostu źle je przetłumaczył. Więc lepiej poczekać odrobinę na fachowy tekst, zamiast czytać zdanie/zdania, które nie padły z ust danej osoby.

Reklamy
@@@

Post2019-03-24, 19:10      Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem... Odpowiedz z cytatem
to banda polglopkow w ogole nie maja zielonego pojecia o finansowych rzeczach. najgorsze jest ze dnia nie przepracowal a mowi ze to on placi na kogos.... cale spoleczenstwo pracuje na wa nieroby!!!

ORLEN SA

Post2019-03-24, 22:09      Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem... Odpowiedz z cytatem
Dobry wieczór. Skarb Państwa 27.52%, Nationale-Nederlanden OFE* 7.01%, Aviva OFE* 6.6%. Łącznie 41,13%. Fundusze zainwestowały we mnie jako program OFE dla przyszłych emerytur polaków. Fundusz nie może sprzedać moich akcji bez zgłoszenia tego ale i tak nigdy tego nie zrobi ponieważ jestem spółką Skarbu Państwa i jestem gwarantem przyszłości, ze mną nie można stracić długofalowo. Oczywiście jutro cena moich akcji może spaść o np: 1% ale OFE kupili mnie na 10, 15, 20, a nawet na 25 lat bym przynosiła im ogromne zyski co też robię co rok i wypracowuję ładny zysk i ładną dywidendę. W rękach poza wspólną kontrolą rządu polskiego i ofe znajduje się 58,87%, lecz nawet gdyby ktoś chciał dokonać wrogiego 50,1% przejęcia to nigdy mu się to nie uda. Duże pakiety akcji są kontrolowane i ten ktoś nawet nie uzbiera 10% i już będzie wiadomo co kombinuje. Dodatkowo skarb państwa ma zawsze prawo pierwokupu akcji więc nic się moi drodzy Polacy nie bójcie. Byłam Waszą spółką i będą Waszą spółką, jestem Waszą własnością. Dbam o jak najwyższe zyski dla naszej Ojczyzny, dla Polski. Jestem kontrolowana przez urzędników oraz polityków, Waszych publicznych służących których wybieracie by dobrze Wam służyli w tym także dobrze zarządzali powierzoną im Waszą własnością czyli mną, Waszą spółką. Pozdrawiam Was kochani rodacy. ORLEN SA.

@ORLEN SA

Post2019-03-24, 23:15      Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem... Odpowiedz z cytatem
W 100% wyczerpałeś temat, lewactwo zaorane.

ibiza

Post2019-03-24, 23:50      Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem... Odpowiedz z cytatem
do Padok, bo to jest rządowy program Robson+ lel

Zadumy Polak

Post2019-03-27, 11:14      Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem... Odpowiedz z cytatem
Williams Ma Problemy z mapowaNie Silnika Mercedesa bo ròżnica do innych jest zbyt wielka. Chyba że mają silnik zeszłoroczny albo z przed 2 lat.

Forum samochodowe » F1 » Rowland: Lepiej startować w Formule E niż bolidem... Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: