Forum samochodowe » F1 » Williams ma ominąć także drugi dzień testów
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Williams ma ominąć także drugi dzień testów

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
@Juz się tak

Post2019-02-18, 17:57      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
może w końcu poskładają. Ale czy czytałeś doniesienia o 2 sekundach? Oby się nie potwierdziło. Bo jeśli się potwierdzi to marna to będzie promocja za tyle hajsu.

Reklamy
@up

Post2019-02-18, 18:09      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Właśnie czytałem o tych 2 sekundach. Niech Orlen szybko zabiera pieniądze, a jeżeli już jest za późno na zabranie pieniędzy to mam nadzieję że odpowiedzialny za wyrzucenie tak ogromnej państwowej kwoty w błoto dostanie zarzuty prokuratorskie.

HejtStop

Post2019-02-18, 19:21      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Napisałem list do redakcji w sprawie Humuongousa oraz Vegra.Jezeli nie zostaną zablokowani zgłaszam to do odpowiednich organów oraz redakcje również za przyzwolenie do mowy nienawiści.Precz z trollami !!!!

@up

Post2019-02-18, 19:31      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Skończ już ze straszeniem redakcji bo się nudny robisz. To co robisz to nękanie.

@UpUp

Post2019-02-18, 19:39      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
A wiec będę nękał ich tyle ile wejdzie.Humungous I Verg mogą nękać innych to ja tez mogę

@up

Post2019-02-18, 19:47      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Bardzo ładnie pokazałeś jakim prostakiem jesteś. Ślicznie.

Admin

Post2019-02-18, 19:50      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
@fanalonso ta wypowiedz też zostanie zgłoszona do prokuratora za obraze administracji serwisu

Forum samochodowe » F1 » Williams ma ominąć także drugi dzień testów Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: