Forum samochodowe » F1 » Williams ma ominąć także drugi dzień testów
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Williams ma ominąć także drugi dzień testów

Idź do strony 1, 2  Następny
Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-02-18, 14:39      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Kojot

Post2019-02-18, 14:40      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Claire i Paddy są netykalni? Nikt nie jest w stanie ukrócić tej patologii?

Vegr

Post2019-02-18, 14:42      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Wielki kierowca rozwojowy Kubica aka DUBLOWANY4EVER tak rozwinął bolid ze pogrążył zespół już na samo dno. I to niby ta jego ciężka praca? Mam nadzieję że Williams wyciągnie wnioski i szybko pozbędzie się tak nie kompetennego zawodnika. Hahahahah

Dziwi mnie to

Post2019-02-18, 15:07      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
ze wypisywane tu bzdury w komentarzach sa obojetne Orlenowi ktory jest sponsorem wiec tez posrednio opluwany przez jakiegos nieudacznika ktoremu redakcja tego portalu pozwala na wszystko.

No to mlodzi

Post2019-02-18, 15:25      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
kierowcy Wiliamsa za wiele nie pojezdza, mysle ze wiekszosc czasu za kierownica spedzi Robert. 2 dni straty to juz duzo ale nie ma co dramatyzowac, jezeli bolid sie bedzie dobrze prowadzil to Robert da rade cos z niego wykrzesac.

Czemu mnie to

Post2019-02-18, 15:29      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
dziwi. Nie zdążą przygotować auta a to z wiadomego powodu. Brak kasy. Czyli następny sezon w ogonie. Piszecie tu, że Orlen nie ingeruje w to co tu się pisze. Jeszcze trochę jak tak dalej pójdzie Orlen nie będzie się chciał przyznawać do tej ekipy i do tego ile kasy podatników poszło w błoto.

xsawierr

Post2019-02-18, 15:31      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Żałosne,ale prawdziwe ani Lewis,ani Max,ani Sebastian i Daniel również nic by nie wycisnęli jak szczytem możliwości zespołu jest wyprowadzenie bolidu w specyfikacji 2019 na tor bo o jeździe nie ma już mowy

Humuongous

Post2019-02-18, 16:13      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Gdzie są bolidy? czy Kubica aka Dublowany4EVER zaś coś urwał i bolidy okazały się niesprawne? hahahahahahahahahahaha

@vegr@aka@homo4Ever

Post2019-02-18, 16:20      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
wat een kut forum!!! waar komen die eikels homo.... vegr aka@debil4Ever vandaan???

korba

Post2019-02-18, 16:27      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Nie najlepiej to wygląda i zapowiada problem niemały.Ale być może pomimo wszystko prze.łamią swoje problemy.Czas pokaże,czy dalej będą na dnie ,czy mimo kłopotów znajdą rozwiązanie.

prawda!

Post2019-02-18, 16:27      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Kubica jest wiekszym profesjonalistą niż ten cały zespoł WILLIAMSA razem wzięty , a Clair , Paddy zaniżają poziom zdecydowanie tej "Reszcie" , chcoiaż LAMUS roku Sirotkin i słabiak stawki STROLL tez ją zaniżali ... Same dzieci w piaskownicy pokrojui HUMUSA , dlatego ich lubi Wink)) Głupek lubi głupka, cfaniak cfaniaka Wink Humus lubi słabiaków hipokrytów i ozustów jak rosjanie , sirotkin i stroll ...

@Czemu mnie to

Post2019-02-18, 16:32      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
Jak tak dalej pójdzie to faktycznie PO zrobi PiSowi "orlenową aferę w f1" albo "orlenowo-kubicową aferę" bo pieniądze z państwowego orlenu czyli naszego-podatników mogą pójść w błoto xD

Juz sie tak

Post2019-02-18, 16:55      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
nie spinajcie o te wasze udzialy w Orlenie, kasa poszla na promocje i rozpoznawalnosc marki. Poskladaja to co narysowali i sie okaze jak to jezdzi, dobrze ze maja kogos kto im to poustawia.

@@@Czemu mnie to

Post2019-02-18, 16:57      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
hehe dobre kisnę lol... wyślę schetynie cynk na ich maila biura krajowego

@@Czemu mnie to

Post2019-02-18, 17:55      Williams ma ominąć także drugi dzień testów Odpowiedz z cytatem
ja myślę, ze znajdzie się cała masa innych sprawek i afer za które pis będzie rozliczany. Bo jak widać afera goni aferę. A, że kasa poszła w błoto no cóż. Czytałeś temat o samochodzie wolniejszym o 2 sekundy? Oby się nie potwierdziło. Ale wiele na to wskazuje, że Williams jest dalej w czarnej d.

Forum samochodowe » F1 » Williams ma ominąć także drugi dzień testów Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: