Pytałem się to proponowali mi gaz za 2300 i masz rację pewnie będę więcej jeździł to szybciej mi się wróci i mam jedno jeszcze pytanie jakiej firmy instalacja jest dobra,a jak w totka wygram to nową furę kupię.
Reklamy
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
Miasto: Warszawa
2009-11-02, 12:24 Gaz do Thalii
takią instalacje mi polecił znajomy gazownik STAG4 i listwy wtryskowe Magic i to jest właśnie koszt ok 2300-2500 są i droższe ale na tym bedziesz też bazproblemowo śmigał no i jeszcze muszą dobre mapy wgrać ale to już tylko zależy od warsztatu. Powodzenia
ARON
I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)
2009-11-02, 15:03 Gaz do Thalii
W Europie prym wiedzie (tzn. uznawane za najlepszy) holenderski PRINS wśród instalacji gazowych (w Holandii jest bardzo droga benzyna, więc tam też dużo aut na gaz śmiga) - nie jest zbyt tani, ale na pewno solidnie wykonany (sprzedawałem kiedyś akcesoria tejże firmy na niemiecki rynek - reklamacji nie było!), a reszta...to już zależy od tego kto Ci ją montował i jak auto użytkowałeś.
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
Miasto: Warszawa
2009-11-02, 20:30 Gaz do Thalii
wszystko sie zgadza ale rozmawiamy o tym że ma być tanio i dobrze STAG4 jest to instalacja Polska i podobno w tej chwili najlepsza z najtańszych. Można sobie wsadzić instalacje za 5-6k ( osobiście taką mam) ale już nie jestem zadowolony ogólnie wszystko oki tylko listwy wtryskowe sie strasznie szybko rozkalibrowują i musze raz w miesiącu jechać je ustawiać, ale to już koniec w przyszłym tygodniu mam już mieć nowe lepsze. Ja na holenderską miałem OMVL 3 generacji i byłem zadowolny .