Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » jak najlepiej zabezpieczyć samochód przed złodziejem ?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

jak najlepiej zabezpieczyć samochód przed złodziejem ?

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
Takanet

Miasto: Toruń

Post2018-03-14, 12:00      jak najlepiej zabezpieczyć samochód przed złodziejem ? Odpowiedz z cytatem
Od pewnego czasu korzystam z radiowego Lojacka. Przewagę nad GPSem ma taką, że działa na własnych falach radiowych, których nie da się zagłuszyć, a nie ma co się czarować, złodzieje używają zagłuszarek zawsze. I co najlepsze, lojack nie śledzi kierowcy, a monitoring gps owszem, wysyła pozycję.

Reklamy
jurek8992

Post2018-04-16, 21:35      jak najlepiej zabezpieczyć samochód przed złodziejem ? Odpowiedz z cytatem
Długo szukałem jakiegoś rozwiązania dla swojej firmy. W końcu trafiłem na firmę Transmobil i system GPS. Mam małą flotę, bo tylko 4 samochody, ale zawsze trzeba je kontrolować, a ten system podaje mi dokładną lokalizację, odczyt z tachografów, stan licznika paliwa i wiele innych korzyści. Mam również wgląd przez 24h.

Holowniczy_pl

Post2018-09-19, 11:27      jak najlepiej zabezpieczyć samochód przed złodziejem ? Odpowiedz z cytatem
Oprócz standardowych metod jak garażowanie czy dobry alarm do auta, to właśnie system monitoringu gps jest skutecznym rozwiązaniem, dzięki niemu możemy na bieżąco śledzić pozycję naszego samochodu, polecam.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » jak najlepiej zabezpieczyć samochód przed złodziejem ? Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: