Forum samochodowe » Volkswagen forum » MÓJ TDI DUŻO PALI !!!
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

MÓJ TDI DUŻO PALI !!!

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2009-02-16, 21:58      MÓJ TDI DUŻO PALI !!! Odpowiedz z cytatem
Jak to jest BEAR68 duże spalanie, to ja jestem święty (a raczej do takich nie należę...)!!! A ile ty chciałeś przy takim aucie i takiej mocy zużywać i tym bardziej w obecnej porze roku? Wyścig o kropelce Ci się marzy? Mechanicy Ci nie pomogą, bo jest raczej wszystko w normie...

Reklamy
pablodiablo

Post2010-10-28, 16:14      MÓJ TDI DUŻO PALI !!! Odpowiedz z cytatem
mam SEATA LEON 1.9 TDI ( 90 KM) y ktrzm mam nielada problem bo nawet mechanicy nie moga sobie z nim poradzic. a mianowicie autko paliło mi 6 l. ON na 100 km. miało spalony przepływomierz. założyłem nowy przepływomierz, wymieniłem filtr powietrza i paliwa. po 2 dniach zepsuł sie przeplywomierz wiec załozyli mi nowy. komputer pokazywał jeszcze błąd czujnika temp. płynu chłodniczego który tez wymieniłem i juz nie pokazuje rzadnych błędów. a problem jest taki że autko pali w miescie pali aż 9 l. On a w trasie tylko 4.5 ON. powiedzcie co jest grane ze tyle pali w miesce , predzej paliło koło 6 l. ?????

lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2010-10-28, 23:43      MÓJ TDI DUŻO PALI !!! Odpowiedz z cytatem
Zrobilo sie zimno? Stajesz czesciej w korkach?

pablodiablo

Post2010-10-29, 15:12      MÓJ TDI DUŻO PALI !!! Odpowiedz z cytatem
jestem z klodzka wiec tu nie ma gdzie zabardzo stac w korkach. obecnie spalil mi 10 a nawet dochodziło do 11 l. On i to verva. masakra. nie wiem co sie dzieje z nim.

Forum samochodowe » Volkswagen forum » MÓJ TDI DUŻO PALI !!! Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: