teraz juz iem na czym opierasz swoja wiedze!!!! ale szkoda ze nie umiesz dalej czytac(dokładnie i interpretowac sobie tego co inni pisza) bo chłopaki dobrze pisza ale za trudno dla ciebie!!!! skaczesz po innych forach i piszesz tutaj...... swietnie!!!! nawet nie umiesz złozyc madrego zdania z tego co inni napisali zeby napisac to swoimi słowami!!! a gdzie przeczytałes to zeby zapiac 2ke i szarpnac i to w dieslu.... bo chciał bym tez wysmiac tego kogos.... !!! a zadam ci jedno proste pytanie.... jak masz aparat zapłonowy z czujnikiem halotronowym to czy przez uszkodzony moduł zapłonowy tez moga byc takie objawy??!!
aha i tutaj mowimy o opel astra a nie o vw..... w vw to sie zdaza ze siadaja halotrony
szybka pomoc :)
audi
A6 c6
Miasto: Lublin.Plymouth
2009-05-17, 01:07 Moje auto gaśnie w czasie jazdy
Tak w vw siadaja hala a w oplach siada madół rozdzielacza i nabiegunnik z tym sie zgodze i nie raz to robiłem.
Bogi zrozum jak cos jest nie tak z zapłonem to samochód czy na gazie czy na benzynie to on nie bedzie chodził,a klijentka pisze ze na benzynie miała problemy teraz jezdzi na gazie,a co lepsze to napisała tez ze teraz zdaza sie to tylko podczas hamowania i to tylko za pomoca hamulca nie silnikiem wiec gdzie tutaj twoja teza ma miejsce?
Jak dla mnie to moze miec uszkodzone servo i pare innych rzeczy napisałem jej to na priv z pare dni temu.Wydaje mi sie ze to jest martwy temat brak gospodarza bo nie odpowiada
Agisss
2009-05-30, 20:18 Moje auto gaśnie w czasie jazdy
No szkoda chłopaki, że zamiast odpowiedzi mam tylko waszą sprzeczkę, ale udało się w końcu moje autko jeździ normalnie, jeśli chodzi o benzynę i to że mi stawało co chwila auto to była potrzeba wymiany filtra i naprawa pompy paliwowej bo coś tam nie stykało a jeśli chodzi o gaz to facet wyciągnął kawałek " gumowy złącznik" tak jakoś to wyglądało teraz podobno jest dobra cyrkulacja powietrza i jest ok, jak na razie nie gaśnie ani na benzynce ani na gazie. Pozdrawiam