Forum samochodowe » Imprezy, zloty, wystawy » Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Rage-Race 2008, Expect the unexpected!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Autor Wiadomość
Rysiek

Post2008-06-24, 10:00      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
raczej blachary Smile atrakcyjne dziewczyny interesuje sie ciut wazniejszymi rzeczami niz tylko furki Wink

Reklamy
Pitbull

Post2008-06-26, 13:25      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Ojjej. Ale dyskusja się zrobiła....No i co dalej? Bo ja szukam pilota do teamu, ciężko mi kogoś znaleźć bo ludzie się zgłaszają już całymi załogami a ja mam furę, chciałbym jechać i szukam kompana. Proszę moderatora aby potraktował mnie poważnie. Dalsze ustalenia mogę prowadzić na gg by nie zaśmiecać forum.

Lola

Post2008-06-26, 13:43      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Blacharą to moze jest Twoja dziewczyna, Rysiu. Oprocz tego ze mam magistra z socjologii i podyplomowke, to interesuje sie samochodami i eventami o tej wlasnie tematyce.

Pitbull uwazam, ze nie musisz tu nikogo o nic prosic. Zwlaszcza moderatorow, ktorzy skandalicznie traktuja forumowiczow.

Chetnie zostalabym pilotka w Twoim teamie, gdyby nie to, ze mam pewne zobowiazania:)
Pewnie Ty jestes wlascicielem tego Evo;) W kazdym razie, zycze Ci powodzenia w poszukiwaniach - szczesciarzem bedzie ta osoba obok Ciebie.

Rysiek

Post2008-06-26, 14:34      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Pitbull napisz cos wiecej jakies fotki auta itp Smile

Lola nie wiem czemu obrazasz moja dziewczyne, ktorej nie mam bo mam zone Smile bo ja nie pisalem o tobie nic, tylko o typie dziewczyny, ktora jak okreslilas na pewno leci na fajne bryki Smile znam na poziomie laski ktore lubia fajne bryki, jednak stereotypowo znam 10 x wiecej blachar, ktore insteresuje tylko fajna bryka i pelny portfel i to bylo o nich tylko Smile

lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2008-06-26, 20:00      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Lola napisał:
Oprocz tego ze mam magistra z socjologii i podyplomowke

A gdzie masz tego "magistra z socjologii"? Bo ja np. jestem magistrem socjologii, a mam kaktusa z Castoramy - na parapecie stoi...

Rysiek

Post2008-06-27, 10:32      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
moze chodzi ze ma meza magistra, a podyplomowke to jakas opiekunka do dziecka? Smile wtedy po polsku by bylo prawidlowo powiedziane Smile

Paco

Post2008-06-27, 21:01      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Lola napisał:
Halo chłopaki, czy my jestesmy na forum "nastolatki", albo na "fotka.peel"?Smile
Nie pisze tu, zeby przy okazji wprowadzic element autopromocji! Chcialam pogadac o RR i znalezc ewentualnych fanow...no wiecie;)! Widzieliscie na tvn turbo dokument o ultimie? Swietny - byl w piatek.

Ps. To chyba jasne,ze drogimi furkami interesuja sie raczej atrakcyjne dziewczyny - nieprawdaz?

No cos w tym jest Smile
Dukument faktycznie calkiem niezly. Ultima prezentuje sie imponujaco! Z drugiej strony poza nia bedzie z pewnoscia sporo innych rasowanych fur, takze emocji nie powinno zabraknac ...to takie moje skromne zdanie Wink

Lola

Post2008-06-27, 21:49      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Dziwi Was, ze dzieczyna tu pisze i dlatego tak prostacko sie zachowujecie? Niekomfortowa sytuacja, bo ktos plci przeciwnej tez sie interesuje autami?

To, co napisalam Rysiu jest poprawne i nazywa sie "elipsą" (rodzaj figury stylistycznej) - zerknij do slownika terminow literackich, to moze Ci sie rozjasni w Twojej glowce nieco. Widac, ze z jezyka polskiego na maturze wiecej niz 3 to nie miales.

To samo sie tyczy Ciebie - lewantku - milosniku kakusow. Tylko sie nie ukluj w paluszek, bo mi bedzie Ciebie szkoda.

Nie odpisujcie na moj post.

Paco z Toba, chetnie porozmawiam. Ultime widzialam na ulicy w Warszawie:) Ale raz to za malo, wiec nie moge sie doczkac 16.07.

Rysiek

Post2008-06-29, 11:16      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Lola strasznie ci sie wszystko pomerdało z tymi figurami poetyckimi Smile jednak faktycznie chyba masz magistra w domu, a nie jestes magistrem, ale faktycznie nie ma co ciagnac tego wątku Smile

Rysiek

Post2008-06-29, 11:21      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
BTW polecam sie Lola douczyc najpierw zanim cos napiszesz i sie osmieszysz Smile

"Elipsa to brak jakiegoś elementu w zdaniu (często orzeczenia)."

Jesli bys chciala jej prawidlowo uzyc, to musialabys napisac:

Lola magistrem socjologii, zamiast mowic normalnie Jestem magistrem socjologii czy Lola jest magistrem socjologii.

Czesto uzywam tej figury piszac newsy tu na V10 piszac np. Citroen zwycięzca konkursu! zamiast Citroen został wybrany zwycięzcą konkursu, rozumiesz juz co to jest elipsa? Albo: Nowe Renault Megane teraz tansze! Zamiast: Nowe Renault Megane będzie teraz tańsze!

Jednak zdanie Mam magistra socjologii jest moze jakas figurą, ale co najwyzej wiejsko-potoczno-nieprawidłową, wiec polecam ci nie probowac wiecej kombinowac z czyms na czym sie nie znasz.

Lola

Post2008-06-29, 16:29      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Po pierwsze - jestes zalosny. Wiedzialam ze to sprawdzisz, bo nie mogles wiedziec, co to jest elipsa. Ale dziekuje, za ten krok, bo sprawdzila sie moja hipoteza. Po drugie nie gadaj glupot, ze swiadomie zastosowales elipse w rownowazniku zdania - "Citroen zwycięzca konkursu", bo predzej uwierze w Mikolaja, niz w takie pierdoly. Ale brawo - umiejetnosc korzystania z google.pl wzorowa.

Taki jestes madry i potrafisz mi powiedziec, ze zdanie "Mam magistra z socjologii" elpisą nie jest, ale Rysiu drogi nie napisales, co to jest! Bo NIE WIESZ!!! Zgrywsz madrale, ale lipa z tej Twoje madrosci, bo wiem, ze robisz to wszystko, zeby Twoja riposta byla lepsza i zeby pokazac kobiecie, ze nie ma racji. Tymczasem pograzasz sie coraz bardziej.

To, co napisalam to metonimia. Ale tego juz w google nie znalazles.

Moje zdanie przypamina przyklad: "Czytam Norwida". Wiadomo, ze nie chodzi o osobe, ale o dzielo.

Tak samo: "Mam magistra" --> mam tytul magistra, a nie ojca, czy brata magistra.

Powiem jeszcze jedno, ja wszystakie te informacje pisze Z PAMIECI, a nie z google.pl, ale zerknij do wyszukiwarki i sprawdz, czy tym razem Cie nie podpuszczam.

Wiesz, z tak zalosnym przypadkiem to sie jeszcze nie spotkalam. POZDRAWIAM.

I dziwne, ze trzeba Ci powtarzac dwa razy - nie ODPISUJ na moj post. Niepelnosprawny umyslowo jestes?

Ostatnio zmieniony przez Lola dnia 2008-06-29, 16:36, w całości zmieniany 1 raz

Lola

Post2008-06-29, 16:32      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
....i wiesko-potoczno-nieprawidlowe jest Twoje zachowanie - przekaz zonie szczere wyrazy wspolczucia!

lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2008-06-29, 17:07      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
Droga Lolu - z hasla "mam magistra..." smialem sie ja - lewandek, nie Rysiek. Ale widze, ze sprawia Ci spora trudnosc poprawne przepisanie mojego nicka, a Rysiek, jakby nie patrzec znacznie latwiej napisac bez bledow Smile

"zeby pokazac kobiecie" - bardzo podoba mi sie ten watek feministyczny. Moj promotor prof. Mucha, ktorego jako osoba majaca magistra z socjologii zapewne znasz z ksiazek, mawial, ze jest bardzo zaangazowanym feminista, bo bardzo lubi kobiety. Ja zas jestem za pelnym rownouprawnieniem - vide scena w pociagu z "Dnia świra".

Jako magistrowi socjologii, elipsa kojarzy mi sie tylko z figura geometryczna - chyba, ze cos pokrecilem, ale bardzo dziekuje Ci za oswiecanie wszystkich czytajacych ten watek.

Twoje nerwowe zachowanie i obrazanie innych uzytkownikow forum daje Ci bardzo duze szanse na zdobycie nagrody w postaci bana, ale przez szacunek dla mojego promotora, dzis tez bede feminista - masz wiec ostatnia szanse. Wykorzystaj ja dobrze.

Pozdrawiam serdecznie kolezanke po fachu.

Ps: Bardzo podoba mi sie Twoje zabranianie odpowiadania na Twoje swiatle posty - czegos takiego jeszcze nie widzialem. Uprzedzajac nastepne pytanie, nie jestem niepelnosprawny umyslowo.

Rysiek

Post2008-06-29, 17:41      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
skad sie takie biora to nie wiem Laughing Laughing Laughing

Lola

Post2008-06-30, 08:31      Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Odpowiedz z cytatem
LewanDku, prosze nie czepiaj sie literowek, bo jak szybko pisze, to nie kazdy blad moge dostrzec.

Smialiscie sie obaj z tej formy - a nie potrzebnie, bo jest ona poprawna.

Ja nie wiem skad tacy Panowie, jak Wy sie biora, bo jak zapisywalam sie na to forum to chcialam porozmawiac o autach i RR, a przez Wasze zlosliwe komentarze, rozmowa zeszla na inny temat.

Nie chce nikogo obrazac - jesli napisalam cos "niemilego" w poprzednich postach, to dlatego ze mnie sprowokowaliscie.

Btw. A Wy mnie przypadkiem nie obrazacie? Bo odnioslam wrazenie, ze jednak tak.

Uszanujcie to, ze jestem uzytkownikiem tego forum. To ze jestem, kobieta nie daje Wam prawa do traktowania mnie w ten sposob. Nieniejszym chcialabym zakonczyc te wymiane zdan.

Pozdrawiam Panow, LewanDka i Rysia.

Forum samochodowe » Imprezy, zloty, wystawy » Rage-Race 2008, Expect the unexpected! Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: