2008-05-13, 22:12 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Witamy w Rage-Race 2008!
Tegoroczna edycja odbędzie się w dniach 16-19 lipca. Koszt uczestnictwa to 3500 PLN od osoby. Oczywiście subiektywnie selekcjonujemy startujące teamy pod kątem osobowości i reprezentowanego poziomu, aby wspólnie się bawić, a nie męczyć.
Całe info na temat imprezy na www.rage-race.pl
Kto brał udział lub obserwował zeszłoroczną edycję wie o co chodzi, kto nie ten znajdzie pełne info na naszej stronie.
W tym roku impreza wychodzi już z podziemia. Nasi główni partnerzy to Bacardi-Martini, TIGER Energy Drink oraz TVN Turbo.
Pierwszy smaczek to http://www.rage-race.pl/artykuly/id/219. Kto buduje i po co... to na razie tajemnica
w każdym bądź razie hasło tegorocznej edycji: EXPECT THE UNEXPECTED!
Reklamy
karlone
Crown Victoria
2008-05-15, 12:46 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
czyli zamiast przyjaciół dziani nowobogatcy, hmm w sumie fajnie, do mojego auta to ledwie komplet opon kupie za ta kase
moto_fan
2008-06-13, 10:34 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Zajebista impreza!
Wejdźcie na stronę i sami zobaczcie.
To Polski Gumball
Hoooow!
Rysiek
2008-06-16, 12:12 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Rage-Race 2008.
EXPECT THE UNEXPECTED!
Nie ma na co czekać! Jeżeli w lipcu chciałbyś przeżyć coś wyjątkowego, w doborowym towarzystwie spalić hektolitry benzyny, zapoznać się z ponad 100 pięknymi paniami z Rage-Race Patrol oraz zabawić się podczas całonocnych imprez w najlepszych klubach koniecznie zarezerwuj czas od 16 do 19 lipca, bowiem właśnie wtedy odbywa się najgorętszy, najbardziej niesamowity i oczekiwany Rage-Race 2008.
Zapisy już ruszyły, więc nie zastanawiaj się, bo kolejna taka okazja dopiero za rok. Zgłoszenia do największej tego typu imprezy w Polsce przyjmowane są JUŻ.
70 wyjątkowych samochodów, 150 jeszcze bardziej wyjątkowych uczestników, 4 dni bezpiecznego szaleństwa i około 2500 km do przejechania. Każdej nocy imprezowanie w najlepszych klubach pod patronatem Martini i Tiger Energy Drink.
Rage-Race to nie tylko zabawa polegająca na przemierzaniu wielu kilometrów dróg, ale przede wszystkim zdrowe współzawodnictwo, które sprawia, że całość zapamiętywana jest przez uczestników na dobre. Na trasie spotka Cię ponad 50 różnego rodzaju zadań do wykonania, za których pomyślne ukończenie dostaje się punkty.
Pamiętaj, że obok ufundowanych przez sponsorów nagród najważniejszą z nich jest możliwość przeznaczenia wcześniej zgromadzonych pieniędzy z Rage-Race Jackpot na wybrany cel charytatywny.
Wpisowe wynosi 3500zł od osoby. Za tę cenę oferujemy możliwość poznania wielu ciekawych i zakręconych ludzi, wzięcia udziału w zwariowanych zadaniach począwszy od wyścigu z samolotem, aż po przejazd czołgiem, zakwaterowaniem w minimum 4* hotelach, kolacje, 4 gorące imprezy, open-bar na całej trasie, mega ciekawe atrakcje z czego kilka okrytych jest jeszcze klauzulą tajności oraz przede wszystkim ogromną ilość zabawy.
W tamtym roku pojawiły się między innymi Lamborghini Gallardo, Audi RS4, Dodge Viper oraz Ariel Atom. W tym roku pojawi się najszybszy samochód na świecie - Ultima GTR, której osiągnięcie prędkości od 0 do 160 km/h i wyhamowanie do 0 zajmuje mniej niż 10 sekund!
Już dziś możesz zobaczyć jak prezentuje się jedyny w Polsce najszybszy samochód świata!
http://www.rage-race.pl/artykuly/id/236
Na Twoje zgłoszenie czekamy właśnie TERAZ.
więcej informacji http://www.rage-race.pl
Paco
2008-06-16, 15:36 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Dodatkowo "“ciągnięcie druta”, parkowanie tirem, wyścig poduszkowcem i wiele innych", tak wiec musi byc dobrze! Jesli ktos tak jak ja kocha samochody i rywalizacje to mysle, ze nie moze przgapic tego wydarzenia!
Rysiek
2008-06-16, 21:19 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
ja pierdziele czemu ta impreza zatrudnia takich lamerskich spamerów? spam smierdzacy na kilometr musze kasowac codziennie i blokowac konta, dajcie juz sobie siana spamerzy z ta lanserska impreza, jest info, wisi sobie, to juz dajcie spokoj z powtarzaniem tych samych topikow i zachwalan codziennie bo rzygac sie chce i przynosi to odwrotny efekt tylko
Paco
2008-06-18, 11:47 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Troche smieszy mnie twoja wypowiedz! Jestes jedna z tych osob, ktore krytykuja wszystko czym nie sa zainteresowane.
Co do lansowania to moze lepiej usun sobie z profilu info o swoim autku bo to tez lansowanie, tylko pytanie czy jest czym? No ale na to pytanie odpowiedz juz sobie sam.
Rysiek
2008-06-18, 11:49 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Smieszy cie, bo nie zrozumiales co napisalem chyba?
ktos codziennie zaklada nowe konto na forum i wkleja jako nowe topiki o Rage Race, w kolko to samo, a my w kolko musimy ten syf sprzatac i kasowac, rozumiesz teraz o czym i do kogo mowilem? chyba ze doskonale rozumiesz i jestes jednym z tych podszywajacych sie spamerow pod userow, wklejajacych ciagle to samo w kolko i tylko dodajacych nam pracy przy moderacji, jest jeden temat, ten o Rage Race to niech spamerzy wklejaja tutaj kolejne informacje przydatne, a nie to samo jako nowe tematy co 2 dni srednio
co do aut w sigu na forum to jest to przydatne przy odpowiadaniu innym i pytaniu innych, zeby nie trzeba bylo za kazdym razem podawac o jakie auto chodzi, po to jest avatar i sig samochody pod nim na forach
Paco
2008-06-18, 13:03 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Zrozumialem...
W kazdym razie ja ze spamem nie mam nic wspolnego, a co do RR to po prostu uwazam, ze to calkiem fajne i oryginalne wydarzenie, takze warto o nim wspomniec.
Rysiek
2008-06-18, 13:37 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
bardzo fajne i bardzo fajne wspomniec! super! ale nie to samo wspomnienie co 2 dni wklejac jako nowy topik na chama...
Paco
2008-06-18, 18:44 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Ja nie wiem ile topicow o tym jest no ale mniejsza z tym. Jesli takowy juz istnieje to moze porozmawiajmy na temat?
Lola
2008-06-18, 21:04 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Szukalam jakiegos watku o RR i ten mi sie spodobal, bo widze ze odbywa sie tu jakas ostra dyskusja Ja chcialabym zobaczyc start w Warszawie i moze jak ktos bedzie sie wybieral do nastepnego punktu, to bym sie dolaczyla:) Paco, a Ty jako obserwator, czy w innej roli bedziesz na RR...Rysiek, a moze i Ty przestaniesz sie zloscic i tez sie wybierzesz?
ps. Rysiek jakby, co to nie jestem spamerem, zebys od razu wszystkich nie podejrzewal
2008-06-18, 23:55 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Lola - jak wkleisz fotke to Ci uwierzymy
Paco
2008-06-19, 12:04 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Ja niestety tylko jako obserwator ...samochodowa pasja pcha mnie na start takze mam nadzieje, ze sie spotkamy
...z tym zdjeciem to calkiem niezly pomysl
Lola
2008-06-23, 17:34 Rage-Race 2008, Expect the unexpected!
Halo chłopaki, czy my jestesmy na forum "nastolatki", albo na "fotka.peel"?
Nie pisze tu, zeby przy okazji wprowadzic element autopromocji! Chcialam pogadac o RR i znalezc ewentualnych fanow...no wiecie;)! Widzieliscie na tvn turbo dokument o ultimie? Swietny - byl w piatek.
Ps. To chyba jasne,ze drogimi furkami interesuja sie raczej atrakcyjne dziewczyny - nieprawdaz?